Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 PC

Hidden Springs voor de Sims 3 zal 2500 Simpoints gaan kosten?

Er is lange tijd onduidelijkheid geweest over de prijs van Hidden Springs, die morgen op de Sims 3 Store te koop zal zijn, maar op de officiële Poolse Sims 3 Facebook staat nu dat deze nieuwe officiële buurt 2500 Simpoints gaat kosten.

Riverview, de eerste officiële buurt, is gratis als je het basis spel registreert.  Barnacle Bay, de tweede officiële buurt, kost op Origin € 14,99 en dat is omgerekend ongeveer 1500 Simpoints. Hidden Springs zal dus omgerekend € 24,99 kosten: 5 euro duurder dan het gemiddelde accessoires pakket voor De Sims 3.

Tot nu toe was ik erg enthousiast over Hidden Springs maar 25 euro voor een buurt is wel erg veel geld!

For players waiting for a new world where the discoveries are new places, new faces, and the secret of eternal youth.

Celebrities and rich people are rushing to Magic sources, seeking rest and escape from everyday life. Many of them can not resist gossip about the miraculous healing powers, hidden in forests and springs. Some residents living in the forest are very mysterious and seem to be zielonkawi. Is it entangled in magic?

Being in the Magic Sources, you can visit the beautiful lake, relax in the luxurious spa, skiing, hide in the woods, and even discover the ancient secrets of the Museum of Witchcraft and Unexplained things. Are sure to find something for themselves.

Available only in The Sims Store: http://pl.store.thesims3.com/
Price: 2.500 SimPoints

Bron: Simprograms

61 gedachtes over “Hidden Springs voor de Sims 3 zal 2500 Simpoints gaan kosten?”

   1. Cindy

    ik kraak altijd de sims af?
    dat slaat dus helemaal nergens op
    ik ben a vanaf dag 1 fan van de sims
    en deel 1 en 2 heb ik graag gespeeld
    totdat deel 3 kwam
    met veel onopgeloste bugs
    en dan al dat geld wat ze er voor vragen
    dan mag ik daar best wel kritiek op hebben vind ik zelf

    1. Legendardisch

     je kraakt de sims 3 wel af, de hele tijd, telkens als er een nieuwe uitbrijding of iets dergelijks komt! Je hoeft dit spel niet te spelen of te kopen, jij bent altijd negatief over de sims 3, nooit is positief, ok er zijn VEEL bugs, maar kom toch is op, er zijn ook veel nieuwe dingen zoals eigenschappen, open buurten (zonder laadtijden) en een nieuwe Create a style… een spel is nooit 100% bug vrij, zelfs geen website, de mensen achter de sims 3 zijn…. GEWOON MENSEN, en niet zoals jij, een supermens. ik geef toe, eaw doet ook foute dingen, maar he, EA is niet MAXIS. EA is een top bedrijf en ieder bedrijf heeft wat slechts, Leer ermee te leven, maar als je iets niet leuk vind hou dan eens voor 1 keer die negatifiteid in je mond, Want elke uitbrijding is voor jou een flop. alles aan de sims 3, nou koop en speel het dan ook niet meer..

     Amen.

   1. Giovanni sims

    Ja de sims 2 is beeter dan de sims 3 tot nu toe

    EA moet je daarom afkraaken om dat hun SUKELS zijn:(
    Ik will MAXIS terug 🙁

    Weg mat ea
    de enige sims 3 EPS die goed zijn is wereldavonturn en beesten bende en de rest is flut
    en het spel stikt van de bugs in de sims 3
    sims2 heeft allen maar bugs waneer CHEATS gebriukt 🙁
    en de sims (1) heeft zelfs nog meender bugs
    ik mag ea niet 🙁

 1. SimPat

  Inderdaad veel te duur, da’s toch niet leuk meer. Over 2 maanden heb je ook een nieuwe wereld in Beestenbende.
  O jee…..dat zal dan ook wel de laatste keer zijn dat er een nieuwe wereld in een uitbreiding zit.
  Beestenbende gaat trouwens maar een tientje meer kosten en dat is wel een grote uitbreiding.

 2. Twinkelstar

  Dit zou idd errug veel eurie’s zijn voor een nieuwe buurt.
  Het enigste wat ik dan kan verzinnen om er toch op een beetje voordelige manier aantekomen is:
  Wachten tot de simpoints in de dagelijkse aanbieding komen en ze dan te kopen om op deze manier dan die wereld te kopen.

 3. Imagine Joff

  Eerlijk gezegd verbaasd het me niks dat het zo duur gaat kosten. We kennen EA nu wel redelijk goed om te kunnen weten dat ze ons flink zitten te naaien. Ik vind het belachelijk dat ze 25 euro durven te vragen voor iets wat hen helemaal niks heeft gekost (behalve de tijd die ze erin hebben gestoken). Ik had 15 euro nog een redelijk mooi bedrag gevonden, maar 25 euro is veruit belachelijk.

   1. Kelvin

    0 euro was het beste bedrag; ea moet gewoon stoppen met het aanbieden van wat pixels voor geld, dat ze dat bij ep’s doen kan ik begrijpen, maar bij wat storesetes *( of een enkele buurt) is het raar

    1. Zemm

     Ehmm… Kelvin, het kopen van een nieuwe buurt is geen vereiste/verplicht hoor, maar extra. Je HOEFT het niet te kopen. Er zijn genoeg mensen die hun geld verdienen met het verkopen van ‘pixels’. Het maken van deze hele buurt kost veel tijd en daarbij ook de nieuwe objecten die er komen. 🙂

 4. pipapanda13

  EA maakt nu echt een fout, ik vond het al een stom idee dat er een store was waar je voor moest betalen, gaan ze nou ook nog een veel te dure buurt maken. Onzin, dat betalen voor pixels, er zijn zelfs nog mooiere gratis buurten. EA moet eens goed nadenken ofzo.

 5. miran

  ietsjes off topic, ik kan niet eens bij de store komen, iedere keer krijg ik een beeld van sims 3 dat ze down zijn voor onderhoud en zo weer terug zullen zijn…..al een week lang! op nl en amerikaanse site.

  Zijn er nog meer mensen hiermee?

 6. SIMSxADDICT

  Oké, dit gaat te ver. 25 euro voor een wereld? Doe even normaal. Een accessoires pakket kost niet eens zo duur! De uitbreidingen kosten al 35 euro, en dan een ‘wereld’ voor 25 euro? Nee, echt niet. EA maakt alles zo duur, omdat fans het TOCH kopen. Als mensen het niet zouden kopen, werd het vast goedkoper.. 😉

 7. yanyo111

  25 euries is erg duur! op de uitwissiling van de officiele sims 3 site zijn er bijna net z’n goede buurten te krijgen als hidden springs en die zijn zelfs gratis dus ik denk dat er niet veel mensen zijn die zoveel voor een buurt gaan betalen en ja ea is net meneer krabs of dagobert duck 😛

 8. Dirk

  Ten eerste, je HOEFT de buurt niet te kopen, het is een eigen keuze en tja, als je het teveel geld vindt.. so be it.
  Als je eens kijkt hoeveel werk het wel niet kost om een hele buurt in elkaar te zetten, alles aan het werk te krijgen en te promoten is 25 euro nog redelijk. Natuurlijk, voor een wereldje lijkt het een grote prijs, maar dan nog. Je HOEFT hem niet aan te schaffen. Ik zou deze wereld juist wél willen, ondanks de prijs.. het is by the way nog altijd niet toegegeven door EA.

  1. Kelvin

   er zijn echter gratis buurten die even mooi zijn als ea betaalbuurten ( ik noem een Los Aniegos). en zelfs een enkel functietje rechtvaardigt geen betaling. EA is alleen maar uit op geld. Daarom download ik deze buurt op de illegale wijze

  2. Legendardisch

   zeg ik ook, maar mensen luisteren niet. en andere mensen kraken de sims af, nee het is EA die het doet, en niet MAXIS! (want de sims is deels gebonden aan maxis rechten) Als je het te duur vid, dan koop je het niet, aks je de sims 3 stom vind, speel het dan niet…. De sism 3 is een toffe spel, zonder laadtijden, ok er zijn veel bugs, maar kom op, ik ben een website coder, en niet alles is 100% te dichten, daarom zijn er patches en updates… Deal with it!

 9. ikke

  Het is EA’s eigen schuld als veel mensen de buurt illegaal gaan downloaden (ik denk tenminste dat redelijk veel mensen dat gaan doen, het lijkt me een hele mooie buurt) Normaal ben ik ook niet zo voor downloaden, maar in dit geval ga ik het wel doen. €25 voor een buurt is veel te veel, hoeveel tijd er ook in zit. Als EA de dingen zo duur gaat maken moeten ze dat zelf weten, maar ik ga er niet aan meewerken. Als vanmiddag blijkt dat het toch niet waar is en het kost €15 ga ik hem wel zelf kopen, maar ik ben bang dat dit bericht wel klopt..

  1. Rudy

   Dat denk ik ook. Maargoed, dat doet EA zichzelf aan. Echter zolang er mensen zijn die blindelings geld daaraan besteden omdat ze zichzelf anders geen ”echte loyale sims-fan” meer vinden, gaan ze wel verder. Dit weet EA ook heel goed dat mensen graag hun collecties compleet willen hebben en daarom melken ze de boel ook zo uit.

 10. Twinkelstar

  Wat mij nu eigenlijk opvalt en wat ik ook een beetje vreemd vind is dat er op de site van sims3 helemaal niets staat over hidden springs (behalve in het forum)
  voor barnacle bay werd er voor die tijd veel meer promotie gedaan
  en nu Helemaal niks

 11. Michel

  Echt belachelijk ! wie betaalt 30 Euro voor een dorpje !
  Het kost wel 25 Maar je moet er meer kopen omdat je anders niet genoeg hebt ! Want je hebt geen bundel van 25 ! dus moet je maar die vam €20,- & €10,-
  Ik wil die buurt super graag maar voor 30 euro echt niet ben niet gek !

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>