Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 PC

EA Persbericht over Hidden Springs voor De Sims 3

DISCOVER A WHOLE NEW WORLD WITH THE SIMSTM 3 HIDDEN SPRINGS – AVAILABLE TODAY!

New Digital-Download World Available Today Exclusively on The Sims 3 Store

Exclusive to The Sims 3 Store, The Sims 3 Hidden Springs is a new digital-download world that allows you to meet all-new Sims, explore new venues and locations, and discover exclusive new items. Play The Sims 3 like never before with the all-new Fountain of Youth, perhaps your Sims’ wish to be forever young will come true?

Hidden Springs is a luxurious resort town surrounded by picturesque mountains and a nearby lake, there are several new resort spots and activities to engage in. If your Sims want to improve their social lives, they can go to the Crystal Solarium Pool and the Redwood Heights Luxury Lodge and mingle with local elites like the Vanderburg family. If your Sim is more interested in embarking on new adventures, take them to ancient mysteries at the Museum of Magic and Supernatural or have fun at the Fairyfolk Park. Live the life of luxury and relaxation with The Sims 3 Hidden Springs available for purchase today using SimPoints at The Sims 3 Store.

| De Sims 3 Store: Hidden Springs |

| De Sims 3 Store: Werelden |

Het ziet er naar uit dat deze nieuwe officiële buurt voor De Sims 3 vandaag zo rond 18.00 uur online komt op de Sims 3 Store. Waarschijnlijk zal de buurt tot 8 september 2250 Simpoints kosten, daarna zal dat 2500 Simpoints zijn.

[UPDATE] Zoals jullie misschien wel gemerkt hebben: Hidden Springs is nog steeds niet beschikbaar op De Sims 3 Store.

Het is niet bekend wanneer de wereld er wel zal zijn, in ieder geval vandaag nog wel.

7 gedachtes over “EA Persbericht over Hidden Springs voor De Sims 3”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>