Hidden Springs voor De Sims 3 is nu te koop op de Sims 3 Store

Hidden Springs, de nieuwe officiële buurt voor De Sims 3 is nu te koop op de Sims 3 Store voor 2250 Simpoints. Na 24 september 2011 zal de buurt 2450 Simpoints gaan kosten.

Ga vandaag nog een nieuwe wereld verkennen en ontdek Hidden Springs!

Hidden Springs oefent een onweerstaanbare aantrekkingskracht uit op beroemdheden en rijken die er ontspanning zoeken en aan de sleur willen ontsnappen. Ze kunnen geen weerstand bieden aan de verhalen over de schijnbaar magische krachten die in de bossen en waterplassen ronddwalen. Sommige stedelingen die in de bossen wonen doen heel geheimzinnig en lijken een lichtgroene kleur te hebben. Zou er echt sprake zijn van magie?

Vanuit Hidden Springs kun je langs de oevers van het meer lopen, ontspannen in een luxe kuuroord of skihut, door de bossen struinen en zelfs een oude geheimen aan het licht brengen in het Museum der Magie en Bovennatuurlijke Zaken. Wat ga jij ontdekken in Hidden Springs?

| De Sims 3 Store: Hidden Springs |

40 reacties

   1. ik heb zelf nog 1,425 simpoints (gratis omdat je vroeger nog points kreeg bij uitbreidingen) dus ik zal er 1000 bij moeten kopen.
    Wat me nu ook pas opvalt: 1000 simpoints zijn 10 dollar EN 10 euro. Terwijl 10 dollar eigenlijk maar 6 euro is (ongeveer). Dit heeft me eigenlijk er al weer van overtuigd het niet te kopen, stomme oplichters.

    1. Dit klopt niet helemaal. De prijzen in Amerika zijn exclusief btw, dus dan zouden ze ongeveer 12 dollar betalen als ze hetzelfde belastingtarief hebben. Het verschil is dan al minder, maar inderdaad nog steeds niet helemaal eerlijk. Meer bedrijven doen dit echter en het is al een stuk beter dan de 12 euro die ze vroeger hanteerden.

 1. Ik ga heb ook waarschijnlijk illegaal downloaden!!
  stelletje oplichters en niemand spreekt hun erop aan!! :@
  maarja ik vind het ook stom dat je geen simpoints krijg bij elke uitbrijding die je koopt dus waarom zou ik ze dan nog kope??
  alleen voor het spel is leuk maar ambities kocht ik voor een groot deel omdat je daar nog simpoints bij krijgt…

 2. ik vind deze buurt zn geld absoluut niet waard =( openbare kavels zijn saai en de huizen zijn ook niet bijzonder mooi. het valt me erg tegen =(

 3. waarom werkt de watervalletje niet bij de fountain of youth???? en waar zijn die kleuren om een sim als er wat gebeurd?
  en nee heb geen mozaik geinstaleerd

   1. Bij mij werkt het watervalletje wel bij de fontein en zie je ook kleuren als ze water drinken. Ik heb de fontein maar in de verborgen tuinen gezet. Misschien is er een bepaalde instelling die je anders hebt?

 4. Ik heb de fontijn ook niet gezien. En de plaatjes van de sims in m’n buurt ‘werken’ niet. Je ziet ze niet. Heb ik in andere buurten nooit last van. Verder valt het niet tegen, maar toch weer heel anders als gedacht.

  1. Die fontein zul je moeten kopen voor ongeveer 500.000 Simoleons. Voorover ik weet staat ie raar genoeg nergens in Hidden Springs.

   Gewoon op een openbaar lot kopen dus. 🙂

    1. Of gewoon een leuk klein parkje naast je huis bouwen (openbaar lot) en daar de fontein neerzetten. Of bij een van de vele bestaande kuuroorden natuurlijk. Zelf nog niet gedaan maar dat is beste oplossing.

     Of je moet effe cheaten 😉

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *