5 reacties

  1. Weer een briljante review, zoals gewoonlijk. En hij heeft inderdaad bijna altijd gelijk 🙂 (heb het zelf nog niet gespeelt, maar kijken naar zijn review zegt genoeg)

  2. Ik heb het al ergens anders gezegd, maar net zoals andere FB games is het vervelende dat je inderdaad of vele FB vrienden nodig hebt of moet betalen om goed verder in het spel te komen. Dat steeds aan je vrienden moeten vragen van dingen om iets te kunnen doen, kopen etc. is irritant, maar wel typisch FB. FB is niet voor niets een medium om met elkaar te communiceren, dus zal je het met de spelletjes ook veel moeten doen…….of dokken dus.

  3. Hallo,, ik heb even een vraagje niet echt ontopic,, maar omdat mijn engels niet zo mega goed is doe ik het even op deze manier,, Ik heb bij een missie Build a new room,, heb ik dus een nieuwe kamer aangemaakt,, nu is hij dus klaar,, en komt er een goude V te staan,, zodra ik daar op klikt zou mijn kamer dus klaar moeten zijn,, maar iedere keer geeft hij een error aan,, en kan ik dus mijn kamer niet openen,, iemand tips?

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *