Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 PC

Nieuwe spullen bij aankoop Simpoints op De Sims 3 Store

Als je nu op De Sims 3 Store Simpoints gaat kopen zul je zien dat er nieuwe gratis spullen bij zitten. Dit keer is er een soort thema en alle gratis spullen hebben te maken met muziek / gitaren: Star Powered Mirror, Vintage Tunes Radio, Vine Me Up Guitar en Always Time for Music clock.

De fansite SimsVIP heeft van de nieuwe spullen bovenstaande video gemaakt.

| De Sims 3 Store: SimPoints kopen |

4 gedachtes over “Nieuwe spullen bij aankoop Simpoints op De Sims 3 Store”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>