Simtimes over Hidden Springs voor De Sims 3

Vanmiddag staat Hidden Springs, de officiële nieuwe buurt voor De Sims 3, op de Sims 3 Store voor 2500 Simpoints.

De Duitse fansite Simtimes heeft de buurt al kunnen spelen en er een special van online gezet met veel nieuwe screens en leuke weetjes.

| Simtimes: 60 Bilder und Fakten zu Die Sims 3 Hidden Springs |

5 reacties

  1. Nou, ben benieuwd hoeveel cash $$$ EA hier weer mee binnengaat slepen door de loyale ”ik-koop-alles’ Sims-fans.’T wordt steeds gekker. Al zouden ze 40 euro voor een buurt vragen kopen mensen het nog.

    1. Ik ben normaal ook een ‘ik-koop-alles’-fan maar deze keer maakt EA ’t echt te bond met de prijzen. Ik ga niet meer betalen voor één zo’n buurt dan een accessoires pakket. Ik ga hem als protest ook illegaal binnenhalen!

  2. Ik heb toch maar Simpoints gekocht. Ik kan het niet laten, zo erg. Het is echt een hoop geld, dus ik hoop maar dat het niet tegenvalt. Maar het ziet er veelbelovend uit.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *