Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Social

Nu al bijna 15 miljoen spelers van De Sims Social

De Sims Social, de Sims game voor Facebook, is er nog maar net en loopt als een trein. Nu al zijn er bijna 15 miljoen spelers en staat De Sims Social al in de top 20 van de meest gebruikte apps voor Facebook.

| Facebook apps: App Leaderboard |

Speel jij ook De Sims Social ga dan eens kijken op ons De Sims Social forum of lees onze De Sims Social review. En je kunt natuurlijk ook altijd nog stemmen op de poll die we hebben lopen.

7 gedachtes over “Nu al bijna 15 miljoen spelers van De Sims Social”

  1. Bhakti

    Ik moet toegeven ondanks alle minpunten is het best verslavend, omdat je het mee kan spelen met de Sims van je FB vrienden, iets wat niet kan met de echte Sims. En het laad ook veel sneller op, waardoor je dit in tegenstelling tot de echte Sims wel even gauw ertussen door doet.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>