Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 PC

Cinema Blend review van Hidden Springs voor De Sims 3

What do you get for $22.50?
I’m willing to go out on a limb and say that Hidden Springs is the most scenic and beautifully laid out world in the game. What’s more, there are plenty of lots on it, so those of you who like having the opportunity to populate your neighborhood, build houses and community lots, Hidden Springs gives you plenty of room to spread out.

| Cinemablend: The Sims 3 Hidden Springs World Review: A World With A View |

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>