Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Social

Sims 3 Cri review van De Sims Social

The interactions between Sims look totally like The Sims 3’s. You can make friends, fight, fall in love and woohoo, but without having babies or move in your fiancee’s lot. As we said before, each interaction has its own energy cost. Social interactions always give you social points, that are collected in their own bar. You can use these points to buy items. You can also earn elements. With friendly interactions, you will easily receive Goodwill. Evil interactions will give you Fury, romantic interactions will give you Love and so on.

| Sims 3 Cri: The Sims Social Review by CriCri & Paperpin |

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>