Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Beestenbende, De Sims 3 Previews en Sneak Peaks

GC 2011: SN preview van De Sims 3 Beestenbende

Tijdens de Gamescom 2011 in Keulen – Duitsland hebben een aantal internationale fansites een ‘behind closed doors’ presentatie van De Sims 3 Beestenbende bijgewoont gegeven door producer Graham Nardone. Hij liet ons het een en ander ingame zien en achteraf was er kort de tijd om vragen te stellen.

De presentatie had wat ons betreft wel 3 uur mogen duren, maar gelukkig konden we met enkele Sims Nieuws teamleden na de presentatie nog even De Sims 3 Beestenbende voor op de PC en console spelen. In deze preview zal ik jullie vertellen over wat wij allemaal gezien en gehoord hebben wat betreft de PC versie.

Conclusie tot nu toe

Ik moet toegeven dat De Sims 3 Beestenbende nog meer geeft dan ik had verwacht. Ik was ook heel bang om teleurgesteld te worden aangezien er erg hoge verwachtingen zijn, ook vanuit de community.

Maar niets is minder waar, De Sims 3 Beestenbende heeft mij versteld doen staan. Alhoewel er geen nieuwe doodsoorzaak is, geen nieuwe carrières en geen allergieën zijn, denk ik dat niemand teleurgesteld zal worden.

Ik kan nu al vol overtuiging zeggen dat De Sims 3 Beestenbende HOT is!

| SN preview: De Sims 3 Beestenbende (GC 2011) |

Wil je reageren dan kan dat in dit topic op ons forum.