Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 PC, De Sims 3 Reviews en De Sims 3 Store

Review van De Sims 3 Hidden Springs door De Sims Hyve

De buurt ligt aan de voet van verschillende bergen in een dal. Het “stadsgebied wordt omringt door een grote mooie rivier, waar je heerlijk kan vissen of van het uitzicht kan genieten. In de buurt zelf vind je hele mooie gebouwen die echt uitstralen waar de buurt voor staat; rust en luxe. Als je bijvoorbeeld al naar het kuuroord kijkt, zie je dat dat een heel mooi vormgegeven gebouw is. Het lijkt haast op een soort piramide met schuin aflopende daken. Echt heel mooi. En als je klaar bent met je massage kan je altijd nog een frisse duik nemen in het zwembad dat achter het kuuroord ligt. Deze zijn al net zo mooi vormgegeven, met lekkere relaxeilanden in het midden.

| De Sims Hyve: De Sims 3 Hidden Springs review |

3 gedachtes over “Review van De Sims 3 Hidden Springs door De Sims Hyve”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>