Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Beestenbende

60 nieuwe foto’s van de honden in De Sims 3 Beestenbende

Opnieuw heeft SimExchange een hele stortvloed aan nieuwe foto’s online gezet, dit keer weer van de honden in De Sims 3 Beestenbende voor Consoles. De 60 nieuwe foto’s zijn te bekijken op hun website. Het gaat om de Xbox360 en Playstation 3 versie van het spel.

| SimExchange: 60 nieuwe foto’s van CAP Honden |

3 gedachtes over “60 nieuwe foto’s van de honden in De Sims 3 Beestenbende”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>