Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 PC

Win een De Sims 3 schoolagenda op De Sims Netlog

De officiële De Sims Netlog geeft 10 De Sims 3 schoolagenda’s weg aan de eerste 10 leden die reageren. Er hebben, als ik dit bericht typ, nog maar 3 mensen gereageerd dus wees echt snel met (lid worden) en reageren daar. De agenda heb ik zelf ook en hij is erg leuk, ook als je niet meer op school zit!

Terug naar school!

Het is over met de vrije tijd want het is weer terug om naar school te gaan! Wist je dat als je nu een Sims 3 spel, uitbreiding of Accessoires pakket koopt je daar een super te gekke Sims 3 agenda bij krijgt?

Speciaal voor Netlog geven wij 10 agenda’s weg aan de leden die als eerste een reactie plaatsen op dit blog!

| Netlog: Terug naar school! |

33 gedachtes over “Win een De Sims 3 schoolagenda op De Sims Netlog”

  1. hiki

   Dat weet ik ja, maar er staan geen wedstrijdvoorwaarden bij, en er staat nergens vermeld dat je alleen mag meedoen als je in BE woont. De enige voorwaarde is dat je lid bent van Netlog, thats it.

 1. hiki

  Van Netlog:

  Graag zouden we van de winnaars van de “Terug naar school!” wedstrijd een berichtje ontvangen met hun naam en adresgegevens, zodat we jullie zo vlug mogelijk jullie agenda’s kunnen opsturen. Ga hiervoor naar de hoofdpagina van de De Sims brand en klik dan rechts op “Stuur bericht”. Gelieve dus niet je gegevens in deze blogpost of in het gastenboek te plaatsen. 🙂

  Nog even ter verduidelijking, de winnaars: Paulineeee_, Oblivion_, Woefke01, jerry1996, svenhermsen, Carli1990, mike12733, daimyrotman, An0uk84 en Aranince. Gefeliciteerd!

  1. hiki

   Ik heb het bericht van cassoy aangepast: er werd een prive PM die hij heeft gekregen geciteerd en daar was Netlog niet echt happy mee 😉

   Waar die prive PM op neerkwam was dat alle 15 deelnemers uiteindelijk een schoolagenda hebben gekregen en dat is toch wel erg leuk geregeld!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>