Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Beestenbende en Evenementen en Meetings

Live Tweets vanaf het De Sims 3 Beestenbende producersevent

Tweet Feed verwijderd.

Vanmiddag om 16.30 begint in Utrecht een producers event over De Sims 3 Beestenbende. De PC versie en de consoles versie zullen daar gepresenteerd worden door producers George Pigula en Nicole Jenkins, van de Amerikaanse Sims Studio.

Er is weer een grote groep Nederlandse fansites aanwezig dus het zal wel weer een vrolijke boel worden. I_mJimmy en AnsjJ2 zullen er bij zijn voor Sims Nieuws en zullen jullie op de hoogte houden van wat er allemaal voor, tijdens en na de presentaties allemaal gebeurt.

Het laatste bericht wat wij binnen hebben gekregen is dat er tijdens de presentaties geen foto’s gemaakt mogen worden of getweet mag worden. Wat uiteraard erg raar is omdat bijna alles over De Sims 3 Beestenbende zo langzamerhand wel bekend is. We gokken er voor nu dan ook op dat er in ieder geval alsnog getweet mag worden.

25 gedachtes over “Live Tweets vanaf het De Sims 3 Beestenbende producersevent”

 1. hiki

  SimGuruGraham, die een promotie tour doet en nu in Australië zit, zegt op twitter dat het embargo ook voor hem geldt, net als voor fansites.

  Schijnbaar krijgt iedereen toch iets nieuws te zien, wat we niet op de Gamescom 2011 hebben gezien.

  Er zijn in Italië en Spanje ook al presentaties geweest en de fansites daar hebben ook een embargo.

  Ben benieuwd 😀 Deze feed sticky laat ik in ieder geval voor vandaag even bovenaan staan.

    1. Rik Wessels

     Zoals softpedia al uitlegt: het feit dat het om zo’n specifieke domeinnaam gaat en dat EA “unavailable for comment ” is duidt er in de regel op dat er plannen zijn om het te ontwikkelen .Het is wat dat betreft geen vage domeinnaam maar specifiek voor Sims 4

 2. Cherrycandy

  De sims is magisch. Fans maken er vanalles omheen. Waar dit gewoonweg is genoodzaakte actie van EA is, voor het geval ze zo goed verkopen dat er een sims 4 (of verder) gaat komen. Dit hoeft nog niet het geval te zijn, maar zo weten ze het in ieder geval zeker. Een goed bedrijf zoals EA kan zoiets makkelijk betalen zonder er uiteindelijk wat mee te doen. Stop fussing. Het is geweldig om te dromen, maar ga niet uit van zulke dingen, dan krijg je alleen maar teleurstellingen. Wees dus blij met wat je al hebt! Nu wachten op sims 13.. Is echt tijdverspilling.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>