Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Wedstrijden

De uitdaging van de maand – september 2011

Nina organiseert elke maand een Uitdaging van de Maand voor onze forumleden. De opdrachten zullen erg verschillend zijn, van een huis bouwen, ingame screens maken, een Sim creëren en zo zijn er wel meer ideeën voor maandelijkse uitdagingen. Dus er is voor iedereen altijd wel wat leuks bij!

Het is wat later dan normaal, maar toch is er deze maand ook nog een uitdaging! Het zal niet zo’n grote zijn, omdat er al 10 dagen voorbij zijn.

De bedoeling is om bij de zin die hieronder staat een leuke, grappige, droevige of aparte screen te maken. Aan het einde van deze maand zullen we weer stemmen en krijgt de origineelste inzending een mooie banner! Je mag maar 1 screen inzenden!!

De zin is: Oh nee! Ik had nog zo gezegd dat je dat níét moest doen!

| Uitdaging van de maand september 2011 |

De winnaars van eerdere Uitdagingen van de Maand vind je in dit topic op ons forum.