Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Beestenbende

22 september | De Sims 3 Beestenbende: Create a Pet tool

Op donderdag 22 september 2011 komt EA met een erg leuke tool waarmee je dan al dieren kunt maken voor De Sims 3 Beestenbende.

Deze Create a Pet tool zul je dus op 22 september gratis vanaf de officiële De Sims 3 site kunnen downloaden. Waarschijnlijk heb je daarvoor wel een account nodig.

PRODUCTBESCHRIJVING

Ontvang een gratis demo van De Sims 3 Beestenbende om alle denkbare honden, katten of paarden te creëren!

BESCHRIJVING

Maak perfecte — of niet zo perfecte — huisdieren voor je Sims. Van woeste waakhonden en vernietigende katjes tot trouwe paarden, waarvan jij het uiterlijk en de karaktereigenschappen bepaalt. Kies uit meer dan 100 rassen en bewerk de dieren om een uniek huisdier te creëren.

Upgrade naar de volledige game om ook in de huid van je huisdier te kunnen kruipen!

BELANGRIJKSTE ONDERDELEN

 • Leef je uit met een gratis demo die uitgebreid, eenvoudig te spelen en ontzettend leuk is.
 • Creëer allerlei verschillende unieke honden, katten en— voor de allereerste keer — paarden!
 • Pas je huisdieren aan! Van de vachtkleur tot de kleur ogen en van de vorm van de kop tot de lichaamsbouw; je kunt ieder klein detail in het uiterlijk van je huisdieren helemaal naar wens afstemmen.
 • Bepaal het karakter van je huisdieren Zullen jouw huisdieren avontuurlijk, intelligent, angstig, dapper, behendig of iets compleet anders worden?
 • Laat je huisdieren online aan anderen zien Deel je creaties online met de rest van de wereld via De Sims 3 Uitwisseling. Dit kan alleen als je De Sims 3 of een andere game uit deze reeks hebt geregistreerd.
 • Lanceerdatum: 22 september 2011 – (DD-bestand beschikbaar vanaf 21 september)

Met dank aan Mark van EA Benelux en Craig van EA UK.

44 gedachtes over “22 september | De Sims 3 Beestenbende: Create a Pet tool”

  1. Nefje

   Ik denk dat het ongeveer hetzelfde wordt als de andere twee tools: http://www.thesims3.com/freeStuff (vrij downloadbaar programma)

   Ik kan niet wachten totdat het beschikbaar is. Tijdens GamesCom hebben we eigenlijk amper tijd kunnen besteden aan het creëren van huisdieren, dus ik kijk er naar uit om het nu eens grondig uit te kunnen testen. Scheelt ook weer tijd huisdieren maken als Beestenbende uit is. Kan je vrijwel direct beginnen met spelen. 😛

 1. Sofa Queen

  Okay verklaar me voor gek maar ik ga lekker wachten op de volledige uitbreiding xD om de volgende redenen 1.als ik hem zou downloaden en een huisdier zou maken kan ik gewoonweg ECHT niet meer wachten op het volledige ep xD ik zou gek worden 2. Dan heb ik nog iets om erg naar uit te kijken in de vakantie 🙂 maarja geduld is een schone zaak…..toch?ja toch 🙁 ?

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>