Derde Sims International Film Festival (SIFF) is begonnen

https://youtu.be/p_dhshHwwXE

Op onze site hebben we altijd veel aandacht besteed aan dit festival (zie ook deze berichten) en alweer voor de derde keer is op de Simtography site het Sims International Film Festival (SIFF) begonnen. Er zijn weer veel leuke Sims Machinima’s ingeleverd om mee te doen voor de prijzen en de meeste machinima’s vind je op dit YouTube kanaal.

| YouTube: Simatographers |

Een van de deelnemers is Hikari-desu die ook op ons forum erg actief is en daarom hebben we haar inzending embedded, zie ook deze post op ons forum. Doe jij ook mee, meld het ons dan even en dan maken we ook voor jouw inzending even wat reclame!

3 reacties

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *