Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Beestenbende

De Sims 3 Beestenbende – Creëer een Huisdier voor de PC nu beschikbaar!

Hier hebben al vele op gewacht, maar nu is eindelijk, als voorproefje op De Sims 3 Beestenbende zelf, De Sims 3 Beestenbende – Creëer een Huisdier demo beschikbaar. Vandaag kun je eindelijk beginnen met het maken van je eigen dieren voor het spel!

| Origin: De Sims 3 Beestenbende – Creeër een Huisdier |

| Officiële De Sims 3 site: De Sims 3 Beestenbende – Creeër een Huisdier |

87 gedachtes over “De Sims 3 Beestenbende – Creëer een Huisdier voor de PC nu beschikbaar!”

  1. Bas

   Dat had je kunnen verwachten toen je een Apple kocht!
   Niet zeuren en koop de volgende keer gewoon een Windows, waarop wel alle programma’s werken. Of gebruik Bootcamp of hoe dat ook heet.

   Groeten van Bas die op dit moment op z’n Windows-pc (die de helft goedkoper is dan een Mac) een leuke Sim-hond aan het maken is.

   1. Luna

    Een beetje respect vind ik wel passen hoor. Bij mij werkt het ook niet maar ik ben heel blij dat ik een mac ipv een windows heb, dat is honderd maal makkelijker om te gebruiken, en het ligt niet aan apple maar aan EA.

    Groeten van Luna die heel blij is met een mac.

    1. Bas

     Ik verwijt Apple niets (er zijn genoeg dingen die ik Apple verwijt maar dat is hier niet relevant) en het is inderdaad de keuze van EA of ze de demo voor Mac ontwikkelen of niet.

     Ik kan me voorstellen dat het aantal Simsspelende Mac-gebruikers niet opweegt tegen de moeite die EA moet doen een aparte Mac-versie te maken. Als ik hier een besturingssysteem maak en ik laat het mijn moeder en mezelf gebruiken (bij wijze van spreken) dan ga ik niet klagen als EA geen demo uitbrengt voor het Bas Power System.

     Heel leuk dat je zo blij bent met je Mac, maar ga niet klagen als een bepaald iets (en al helemaal een demo!) niet wordt uitgebracht voor Macs. Mac OS X heeft nu eenmaal VEEL minder gebruikers dan Windows en het kan blijkbaar gewoon niet uit. Dát moet je respecteren.

 1. Zoef

  Ik snap Origin niet ik heb iets nodig zegt ie?
  Ik download normaal niet zo veel, kan iemand mij helpen want ik wil die demo echt heel graag hebben maar ik weet niet waar ik hem kan downloaden want als ik naar de sims 3 site ga geeft ie een fout melding dat die site niet bestaat fso?

  pleas kan iemand helpen???

 2. Deliverance

  Ik heb het al gespeeld, hij is best saai om eerlijk te zijn. Wel veel rassen maar niet echt.. realistisch.
  Hij was ook wel snel binnen en startte snel op.
  Ik snap alleen niet hoe ik het moet opslaan? Want het staat nergens >.>

 3. SimPat

  Heb de demo gedownload en gespeeld en…..ja hoor toen ik mijn gewone spel erna weer wilde spelen kon ik mijn launcher niet meer opstarten. Toen heb ik de demo weer verwijderd toen kon het wel, maar nu ben ik mijn save games kwijt, ze laden niet meer in het spel. Ook niet als ik de backup gebruik. Fijn hoor, het is ook altijd wel wat. Hoop niet dat anderen het ook hebben.

   1. Bloos6

    Alle downloads ben ik kwijt. Buurten die ik had zijn ook weg. De map die ik veilig gesteld had waren ook de map downloads leeg. ( gelukkig heb ik alle downloads op een apparte schijf staan.Nu even uitzoeken welke ik er allemaal in had gezet)
    Sommige families (Spellen )ben ik ook kwijt.
    Sommige sims die ik geinstaleerd had zijn er nog wel.maar niet meer in de download map.(nu ik ze er weer ingezet heb staan ze al geinstaleerd in de launcer )

    Ik heb wel CCleaner er over heen gegooid zodat ik alles kwijt was van die demo. Die heeft mischien ook mijn buurten er af gehaald.

    Nu nog even testen of ik mijn eigen gemaakte huizen nog heb.

    Pfff leuk hoor zo’n demo. Ik wacht wel een paar weken tot ik het echt kan spelen.

 4. bosbesje

  De Demo was echt top… het crearen van die dieren enzo…
  ik weet al welke soort hond kat en paard ik ga maken XD

  nu alleen nog eff Sims3 installeren…. ( : eindelijk meer ruimte om nog meer uitbreidingen te installeren ……ten koste van me oude sims3 bestanden… was toch al vanplan geweest …om alles opnieuw te installeren…

  en paar dagen geleden al geprobeert … moet ik naar een herstelpunt gaan van 5 uuren voordat ik ging installeren…..nu maar hopen dat alles werkt…

 5. luckyboy1983

  Ik krijg mijn sims 3 ook niet meer open opm te spelen nadat de demo werd geinstalleerd. Het zegt: “Er is een fout opgetreden bij het opstarten. Bekijk het logboek voor meer details.” En ik vind helemaal geen logboek. Hoe krijg ik de boel weer normaal?

 6. Cindy

  yep
  alle download spullen zijn inderdaad weg na het instaleren van deze geweldige tool
  net nu ik de nieuwe premium toilet wou uit proberen
  maar goed dat ik het niet op mn laptop gedaan heb maar op een backup pc

  hoef ik hem daar dus niet teinstaleren

  bedankt wedermaal ea

 7. Spiderlady

  grote problemem omg..ik ben blij dat ik slechts een aantal downloads heb, maar na verwijderen van demo + origin ben je dus ook je EADM kwijt…grmpf..EA!

  Ja mijn spel doet het maar ik krijg een bericht aan het begin dat bepaalde onderdelen niet geladen konden worden…-.- gelukkig ben ik niet meer zo’n download freak als dat ik altijd was en mis ik slechts een aantal spulletjes, dus bij mij is de schade beperkt….maak mij alleen zorgen om de EADM…is dit een probleem? moet ik hem weer downloaden? oh god..er kan ook nooit iets soepeltjes verlopen bij EA…

  ja ook reeds op forum gepost: waarchuw iedereen die ik kan!

 8. Spiderlady

  Dan heb je geluk…maar bij veel mensen is weer eens fout gegaan 🙁 ook al heb ik bijna geen downloads die niet van de store komen…zelfs daar van idd ben ik een aantal kwijt, heel raar, snap het niet…ik hoop dat er een simpele oplossing voor is, maarja het zal er wel weer op neer komen dat ik alles moet de-installeren -.-

 9. hiki

  Ik denk dat ik maar even wacht met installeren: de laatste tijd problemen zat gehad en die zijn ook nog niet opgelost.

  En als ik het installeer ga ik eerst mijn belangrijkste familie opladen naar de Uitwisseling want die wil ik niet kwijt.

 10. Duressa

  Hier alleen gedownloade dingen kwijt die niet uit de Store komen.
  Hidden Springs is niet zichtbaar in het opstartscherm maar wel speelbaar met m’n familie.
  Erg jammer dit alles want is vond het vreselijk leuk ok de nieuwe besten te bekijken.
  Denk dat ik dat er nu in eerste instantie maar weer afgooi.

 11. Duressa

  Net de demo gedeïnstalleerd en ik blijk dus nu wel alle downloads kwijt te zijn, dus nu ook die uit de store.
  Werelden worden niet meer aangegeven maar zijn wel met de bijbehorende families speelbaar.
  Dat wordt alles maar opnieuw instaleren, erg jammer

 12. Amber

  Ik ga hem maar denk ik niet installeren… niet alleen omdat ik bang ben dat al me downloads weg kunnen gaan. Maar ook omdat ik het niet kan downloaden. Als ik erop klik gebeurt er niks… er staat downloaden in het grijs, terwijl dat bij de rest allemaal in het oranje staat 🙁 Erg jammer want ik had me er enorm op verheugd!

 13. luckyboy1983

  Beste mensen de oplossing is gevonden.
  Ik zet hier even de link neer naar het officiële Sims 3 forum,
  waar de oplossing staat om je spel weer te laten werken.

  http://forum.thesims3.com/jforum/posts/list/437793.page#6435086

  Wat er niet bij staat is dat je nadien je downloads gewoon terug moet installeren via je opstartprogramma (waar ze normaal nog in staan als je deze stappen hebt ondernomen). Vink gewoon selecteer alles, en laat de boel gwn zijn werk doen. En daarna is alles terug bij ’t oude.

 14. luckyboy1983

  Beste mensen de oplossing is gevonden.
  Ik zet hier even de link neer naar het officiële Sims 3 forum,
  waar de oplossing staat om je spel weer te laten werken.

  http://forum.thesims3.com/jforum/posts/list/437793.page#6435086

  Wat er niet bij staat is dat je nadien je downloads gewoon terug moet installeren via je opstartprogramma (waar ze normaal nog in staan als je deze stappen hebt ondernomen). Vink gewoon selecteer alles, en laat de boel gwn zijn werk doen. En daarna is alles terug bij ’t oude.

 15. luckyboy1983

  Solutions

  ♦ This First solution here seems to fix the Launcher issue when trying to play the Sims 3 game after the Demo is installed.

  Step 1 – Delete the two highlighted files from the WorldCache folder

  [img]http://www.flickr.com/photos/simsvip/6173321913/[/img]

  Step 2 – Delete the file in your DCCache folder named “missingdeps.idx”

  ___________________________________________________________

  ♦ Before Installing the Demo, you can make the folder unfindable by temporarily renaming your “The Sims 3” folder, and when you’re done with the demo, you can safely name it back to “The Sims 3”

  ♦ For those who can no longer play the Sims 3 game since installing the CAP Demo, please try Resetting your Game to Factory Settings to try and repair the game.

  ♦ If you lost your saved games, check How to Recover Saves for help on getting your lost games back.

 16. Christine Harmsen

  Heb spijt dat ik hem gedownload heb, mijn spel is helemaal naar de knoppen, Origin doet het niet meer goed en er zijn heel veel spullen uit mijn spel weg nadat ik er eindelijk weer in kwam en er zijn nog veel meer mensen met dit probleem. Donderdag de hele dag bezig geweest met een huis, allemaal voor niets geweest, ben hem kwijt nu. Bedankt EA, maar niet heus.

 17. Mandy

  Fijn hoor, ik heb ook de demo gedownload, maar mijn spel is ook naar de knoppen… Ik heb al gedaan wat luckyboy1983 zei, maar mijn Launcher blijft maar vastslaan als ik op de play-knop druk… Weet iemand daar een oplossing voor??

 18. Semmie

  Ik Heb Hem In De Avond 8 UUR gedownload ik ging om 11 uur naar bed toen was ie nog niet klaar volgende ochtend was hij net op 50%

  BELACHELIJK K GA NOOOOOIT meer downloaden

  mensen download het niet want mijn computer is nu Kapot

 19. lianne

  ik probeer zo’n acount van orgin te maken, maar er is steeds weer iets ongeldig…. ik wil namelijk de demo van beestenbende downloaden(maar dat wisten jullie misschien al wel). HELP!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>