De Sims 3 Beestenbende Town Hall Meeting is vandaag!

Naast de release van de Sims 3 Beestenbende Create a Pet tool, zie ook dit bericht op onze site, zal vandaag vanaf 18.00 uur (onze tijd) ook een zogenaamde Town Hall Meeting plaats vinden. Deze De Sims 3 Pets Town Hall meeting is dus een live chat met de producers (in het Engels).

Sommige van jullie zullen dat nog wel kennen van De Sims Middeleeuwen: toen is er ook zo een Town Hall Meeting gehouden.

Tijdens de Town Hall meeting zullen exclusieve onthullingen over Sims 3 Beestenbende plaatsvinden. Ook zijn er demo’s te zien van verschillende platforms die je niet wilt missen! Producers zullen interessante trucs onthullen. Daarnaast zijn er regelmatig wedstrijden met gave prijzen. De producers zijn aanwezig tijdens een speciale vraag en antwoord sessie, waarbij ze ook vragen vanuit de community beantwoorden. Door reacties te delen met hashtag #TS3PETS maak je kans op gave prijzen.

| Live Town Hall For The Sims 3 Pets |

PS: mijn tip is om echt te proberen mee te doen, al is het maar voor de goodies die weg worden gegeven. Met de Sims Middeleeuwen Town Hall Meeting heb ik zelf toch wel erg leuke goodies gewonnen.

5 reacties

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *