Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Store

Nieuw op De Sims 3 Store: Uber Sani-Sim Toilet

Uber Sani-Sim Toilet

Deze imposante porseleinen troon is zelfreinigend, spoelt automatisch door en doet de bril vanzelf voor je Sim omhoog. Maar dat niet alleen: het toilet speelt ook prachtige muziek af voor je Sims! Alsof dat alles nog niet genoeg is, wordt de lucht ook nog eens automatisch verfrist, waardoor de behoefte om de handen te wassen af zal nemen. Bespaar tijd met dit pareltje!

1 item voor 400 Simpoints.

Met dank aan vogelzang voor de email.

9 gedachtes over “Nieuw op De Sims 3 Store: Uber Sani-Sim Toilet”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>