[REMINDER] De uitdaging van de maand – september 2011

Nina organiseert elke maand een Uitdaging van de Maand voor onze forumleden. De opdrachten zullen erg verschillend zijn, van een huis bouwen, ingame screens maken, een Sim creëren en zo zijn er wel meer ideeën voor maandelijkse uitdagingen. Dus er is voor iedereen altijd wel wat leuks bij!

De bedoeling is om bij de zin die hieronder staat een leuke, grappige, droevige of aparte screen te maken. Aan het einde van deze maand zullen we weer stemmen en krijgt de origineelste inzending een mooie banner! Je mag maar 1 screen inzenden!!

De zin is: Oh nee! Ik had nog zo gezegd dat je dat níét moest doen!

| Uitdaging van de maand september 2011 |

De winnaars van eerdere Uitdagingen van de Maand vind je in dit topic op ons forum.

De deadline voor de Uitdaging van de Maand september is al op donderdag 29 september. Dus als je nog wil meedoen moet je snel zijn!

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Wedstrijden