Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Beestenbende

Plastische chirurgie in De Sims 3 Beestenbende

De Russische fansite Sims Mixei heeft een leuk artikel online gezet over een nieuwe mogelijkheid in De Sims 3 Beestenbende: Plastische Chirurgie.

Je Sim kan dat laten doen in het ziekenhuis en je kunt goedkope en dure ingrepen laten doen. Wat ik ervan begrijp is dat je met de dure ingrepen een Create A Sim opent waarin je je Sim behoorlijk kan aanpassen, dat was tot nu toe niet mogelijk.

Als je een goedkope ingreep kiest kun je veel minder en is de kans op een mislukte plastische ingreep veel groter. Na zo een mislukte ingreep kan je Sim, na betaling van een flink bedrag, een soort herstel operatie ondergaan.

Meer over de mogelijkheden en wat leuke screens lees je via deze Google vertaal link:

| Sims Mixei: Plastische chirurgie in De Sims 3 Beestenbende |

33 gedachtes over “Plastische chirurgie in De Sims 3 Beestenbende”

 1. hiki

  Ik hoop dat je die vervelende buurvrouw ook naar de chirurg kan sturen en dan hopen op een mislukte ingreep!

  (evel grin) πŸ˜€

  Plastische chirurgie zal wel alleen voor volwassen en oudere Sims zijn? Niet voor tieners?

 2. DENNUSZ

  ik zou je aanraden de Patch niet te downloaden als je binnenkort al Huisdieren gaat halen.. ik weet niet hoe dat zit met windows, maar toen ik de Levensweg patch had gedownload en een week daarna Levensweg had gehaald moest ik heel mn spel opnieuw installeren omdat hij steeds een fout melding gaf dat de patch te recent was ofzoiets..

  1. Simandcool

   Is niet nodig. Je kunt hem gewoon updaten. Als je het uitbreidingspakket na de update installeert zal hij inderdaad een melding geven dat je game al up-to-date, aangezien de update nodig is om het spel te installeren. Als je game gewoon up-to-date is kan je het spel installeren.

 3. Romaine

  Ik vind het wel leuk bedacht!
  Het is ook iets moderns.
  Ik zou het zelf niet gebruiken, maar alleen als het echt heel erg nodig is! Zoals bij een verbrand gezicht of borstkanker enz. Voor de rest niet nodig! πŸ™‚

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>