Nieuwe versie De Sims 3 Beestenbende: Creëer een Huisdier tool

SimGuru Graham (producer Graham Nardone) heeft op Twitter laten weten dat er op Origin een nieuwe versie van de Creëer een Huisdier tool online is gekomen. Deze nieuwe versie lost de problemen op met De Sims 3 Store spullen.
Of de problemen met De Sims 3 Opstarter en andere problemen opgelost zijn is niet bekend. Wat ook niet bekend is of de nieuwe versie ook al op de Nederlandse Origin site staat.

The new build for #TheSims3 #TS3Pets Create-a-Pet demo fixes the original issue where player’s store content would appear to be missing after playing the demo. The new version is currently available on Origin, and we’re working on getting updated builds to Amazon and GameStop for their direct download services as well. If you already have the previously released demo and wish to update, you’ll need to uninstall that and then download the new version.

Als je de tool dus al hebt, moet je deze deïnstaleren en de nieuwe versie downloaden en installeren.

Ik zal zo meteen Anita – senior Community Manager van EA Benelux – emailen met de vraag of de nieuwe versie ook al op de Nederlandse Origin site én de officiële De Sims 3 site staat. Misschien dus even wachten met het downloaden en installeren?

[UPDATE] Ik zie nu dat er gisteravond een bericht online is gezet op de officiële De Sims 3 site en ik ga ervan uit dat de nieuwe versie dus op de officiële Nederlandse De Sims 3 site. Of de nieuwe versie ook op de Nederlandse Origin site staat weet ik niet 100 % zeker.

| Origin: De Sims 3 Beestenbende: Creëer een Huisdier tool (niet zeker nog) |

| Officiële De Sims 3 site De Sims 3 Beestenbende: Creëer een Huisdier tool |

14 reacties

  1. Volgens SimPrograms werkt jailbreak niet meer met de nieuwe versie. Hopelijk wordt jailbreak snel geupdate 🙂

    Also note that you do NOT re-add Twallan’s jailbreak Mod as it will not be compatible.

  2. Maar bij mij doet hij het gewoon! Ik heb al dierenopgeslagen maar als ik mijn spel dan van me pc haal en die nieuwe versie installeer zijn die op geslagen dieren dan weg? Il heb ze opgeslagen in depot

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *