Uitdaging van de maand september 2011: stemtopic

Nina organiseert elke maand een Uitdaging van de Maand voor onze forumleden. De opdrachten zullen erg verschillend zijn, van een huis bouwen, ingame screens maken, een Sim creëren en zo zijn er wel meer ideeën voor maandelijkse uitdagingen. Dus er is voor iedereen altijd wel wat leuks bij!

Het is bijna oktober, dus is het tijd om te stemmen wie zich de winnaar van ‘de uitdaging van de maand september’ mag noemen! De bedoeling was om bij de zin Oh nee! Ik had nog zo gezegd dat je dat níét moest doen! een leuke, grappige, droevige of aparte screen te verzinnen. Je kunt zoals gewoonlijk weer op één iemand stemmen.

| Uitdaging van de maand september 2011: Stemmen |

Zaterdag 1 oktober komt de nieuwe Uitdaging van de Maand online.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Wedstrijden