Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 PC

[REMINDER] Win Hidden Springs voor De Sims 3 op De Sims Hyves

De officiële De Sims Hyves heeft een leuke wedstrijd georganiseerd en de hoofdprijs is de Hidden Springs buurt voor De Sims 3. We hebben dit vorige week al gemeld maar vandaag is de deadline dus maar even een reminder voor iedereen.

Je moet voor 30 September 2011 20.00 uur (dat is dus vandaag!) zes vragen beantwoorden en dan maak je kans op deze erg leuke prijs. Meer informatie en het inleverformulier vind je op de officiële De Sims Hyves.

Wat moet je doen?
Hieronder vind je een aantal vragen. Deze vragen gaan allemaal over personages en dingen uit Hidden Springs. De antwoorden op deze vragen kan je vinden in een review die andere Sims fansites hebben geschreven. Dus ga op speurtocht en ga op zoek naar de juiste antwoorden op de vragen.

| De Sims Hyves: Win de Sims 3: Hidden Springs |

8 gedachtes over “[REMINDER] Win Hidden Springs voor De Sims 3 op De Sims Hyves”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>