Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Beestenbende

Nog maar 2 weken tot release De Sims 3 Beestenbende

Over precies 14 dagen ligt De Sims 3 Beestenbende in de winkels.

Wil je meer weten over dit vijfde uitbreidingspakket voor De Sims 3 kijk dan eens op onze De Sims 3 Beestenbende informatie pagina of op ons De Sims 3 Beestenbende forum.

Heb je onze previews nog niet gelezen? Dan zou ik dat maar snel even doen!

| De Sims 3 Beestenbende preview (Gamescom 2011) |

| De Sims 3 Beestenbende producers event (Utrecht) |

En misschien is het tijd om De Sims 3 Beestenbende (de gewone versie of de limited edition) eens ergens te gaan bestellen zodat je de uitbreiding op de release datum binnen hebt? Kijk dan eens in ons De Sims 3 Beestenbende: Limited Editie of normale versie: overzicht topic. Daar vind je een paar online mogelijkheden om het spel nu al te reserveren.

6 gedachtes over “Nog maar 2 weken tot release De Sims 3 Beestenbende”

 1. ilja

  twee weken is veel te lang =(( btw ik ga liever op de dag zelf naar de winkel. met wereld avonturen had ik m besteld en toen kwam ie uiteindelijk 2 dagen te laat binnen =/ sindsdien ga ik de dag voor de release naar de bart smit en vraag of z m al hebben, meestal is dat zo XD

 2. unstoppable.

  omg ik kan echt niet meer wachten, zou hem zo graag METEEN willen, maar ik heb pas een nieuwe laptop gekocht dus ik heb geen geld meer… mijn moeder wilt hem wel voor kerst geven, maar dat duurt nog zoooooo lang.

 3. Roan

  Ik kan echt niet langer wachten, wordt er echt hyper en heel blij van 😀

  Gelukkig ga ik volgende week naar London dus gaat ten eerste de tijd sneller en ik zal er (hoop ik) even niet aan denken, wat waarschijnlijk toch niet zal lukken 🙂

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>