We gaan De Sims 3 Beestenbende maar weer eens spelen

Het wordt misschien een beetje saai (grapje) maar we gaan met een aantal teamleden komende week bij EA Benelux op bezoek om De Sims 3 Beestenbende weer eens te spelen. We mogen dan 2 uur lang het spel spelen, beeldmateriaal maken en we hebben er erg veel zin in.

Na de Gamescom 2011 in Keulen en een presentatie in Utrecht wordt dit de derde keer dat we De Sims 3 Beestenbende gaan bekijken. Veel is er natuurlijk al bekend over het spel maar we gaan uiteraard proberen weer iets leuks voor jullie online te zetten.

Hou Sims Nieuws dus in de gaten volgende week.

16 reacties

 1. Hmmm.. waarom nu nog/alweer? Het duurt nog maar 2 weken totdat hij uit komt! En er is al zoveel bekend dat ik het idee krijg dat ik helemaal niets zelf kan ontdekken.. :S (Natuurlijk doe ik dat mezelf aan door al die berichten te lezen XD)

 2. Ja hahaha, het lijkt mij ook echt heel erg vervelend. De sims 3 beestbende spelen voordat hij uitkomt. Wat een vervelend klusje hahaha(‘:

 3. Nou als jullie geen zin hebben wil ik wel hoor (A)
  Maar gaan jullie ook filmpjes maken deze keer? 🙂 Of waren die er al..?

 4. Wat we gaan doen moeten we nog even bespreken: er is al zoveel bekend en er zijn ook al zoveel screens en filmpjes … we zien het dus nog wel. En we kunnen maar op 1 computer dus het team splitsen zal helaas niet gaan.

  1. pupies kitens en veulens
   wilde dieren
   alles over de een hoorn
   wilde paarden
   kinderen en dieren
   overige dierren papagaien cavia’s enz

 5. Afspraak is net bevestigd: donderdagmiddag 13 oktober gaan AnsjJ2, Xelles en ik naar het kantoor van EA Benelux.

  We hebben er erg veel zin in 🙂

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *