Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Site Nieuws

We gaan De Sims 3 Beestenbende maar weer eens spelen

Het wordt misschien een beetje saai (grapje) maar we gaan met een aantal teamleden komende week bij EA Benelux op bezoek om De Sims 3 Beestenbende weer eens te spelen. We mogen dan 2 uur lang het spel spelen, beeldmateriaal maken en we hebben er erg veel zin in.

Na de Gamescom 2011 in Keulen en een presentatie in Utrecht wordt dit de derde keer dat we De Sims 3 Beestenbende gaan bekijken. Veel is er natuurlijk al bekend over het spel maar we gaan uiteraard proberen weer iets leuks voor jullie online te zetten.

Hou Sims Nieuws dus in de gaten volgende week.

16 gedachtes over “We gaan De Sims 3 Beestenbende maar weer eens spelen”

  1. Ikke

    Hmmm.. waarom nu nog/alweer? Het duurt nog maar 2 weken totdat hij uit komt! En er is al zoveel bekend dat ik het idee krijg dat ik helemaal niets zelf kan ontdekken.. :S (Natuurlijk doe ik dat mezelf aan door al die berichten te lezen XD)

  2. hiki

    Wat we gaan doen moeten we nog even bespreken: er is al zoveel bekend en er zijn ook al zoveel screens en filmpjes … we zien het dus nog wel. En we kunnen maar op 1 computer dus het team splitsen zal helaas niet gaan.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>