Nieuw nummer Die Sims Magazine – nov/dec 2011

Binnenkort zal bij iedereen die een abonnement heeft op het officiële Duitse Die Sims Magazine een nieuw nummer in de brievenbus vinden.

Dit keer met specials over De Sims 3 Beestenbende, een DVD met spullen voor in De Sims 3, een special over kinderen en tieners en nog veel meer. Op deze pagina van het Die Sims Magazine vind je de inhoudsopgave van het nieuwe nummer. Wil je zien hoe het blad eruit ziet, er staan 2 voorproefje online:

| Die Sims Magazine voorproefje 1 (PDF) | Die Sims Magazine voorproefje 2 (PDF) |

Tijdens de Gamescom 2011 in Keulen zijn wij als Sims Nieuws ook geïnterviewd en gefotografeerd voor dit magazine. Dat interview staat waarschijnlijk op pagina 90. Zodra we het magazine zelf binnen hebben zullen we wel wat foto’s ervan online zetten.

Meer weten over alle (online) magazines over De Sims? Klik dan op onze Magazines Categorie en je vind alles mooi op een rijtje!

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Magazines

1 reactie

  1. Ik hoorde net op Twitter van Simfans dat in dit nummer enkele Franse fansites aan het woord komen. In het volgede nummer komen (als het loopt als gepland) de Nederlandse fansites aan het woord.

    🙂

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *