SimsNetwerk’s De Sims 3 Beestenbende hands-on online

SimsNetwerk heeft ook nog een keer de mogelijkheid gehad De Sims 3 Beestenbende te spelen, dit keer op het EA kantoor. Ze hebben een grote Hands-On online gezet met heel veel unieke, en mooi foto’s. Zeker het bekijken waard!

Ik had niet echt een idee wat ik dit keer ging doen. Ik had niet zo’n zin om die eenhoorn te gaan zoeken. Ik had begrepen dat meerdere fansites er al naar hadden gezocht, maar zonder resultaat. Ik heb een paar minuten rondgekeken, maar heb het daarna ook al snel opgegeven. Ik vond het een beetje nutteloos en zonde van de tijd, want de kans dat je de eenhoorn vind is zo klein. In plaats daarvan besloot ik me op één huishouden te richten en de buurt zelf. En daar heb ik geen spijt van.

| SimsNetwerk: De Sims 3 Beestenbende Hands-on |

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

1 reactie

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *