Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Beestenbende

Nicola Jenkins over De Sims 3 Beestenbende op Fokgames

Hoe realistisch is de game? Mijn katten willen af en toe nog wel eens de boel onderkotsen en de tafelpoot is populairder dan de krabpaal om de nagels te scherpen bijvoorbeeld. Doen de dieren in het spel zulke dingen ook?
“De dieren zien er erg realistisch uit en je kunt ze customizen zodat ze er precies uitzien zoals je wil. Het aantal rassen is ook enorm uitgebreid. Om het gedrag te vertalen naar de game hebben de ontwikkelstudio’s dieren uitgebreid geobserveerd om hun bewegingen te registreren, dus ook hoe de dieren bewegen is erg realistisch. Dit gedrag is ook merkbaar in de game. Je moet een kat leren dat de bank geen krabpaal is, als je dat niet doet dan kunnen ze je bank beschadigen.”

| Fokgames: Nicola Jenkins over De Sims 3: Beestenbende |

6 gedachtes over “Nicola Jenkins over De Sims 3 Beestenbende op Fokgames”

  1. Michelle

    @Lisa ik heb gezien in verschillende video’s (en in m’n gedownloade demo) dat je alleen jong en oudere kan kiezen. Deze lijken echter exact op elkaar.. Puppies enz. Kun je alleen spelen door ze te fokken (:

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>