Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Beestenbende

SN Preview: De Sims 3 Beestenbende

Afgelopen donderdag zijn we, Hiki, Ansjj en Xelles, naar het kantoor van EA Nederland gegaan om daar voor alweer de 3e keer even De Sims 3 Beestenbende te bekijken. Alhoewel, 3e keer? Voor Xelles niet. Sterker nog, wegens school en werk heeft hij het nieuws over deze uitbreiding amper gevolgd en dus wist hij er vrij weinig over. Vandaar dat hij ook deze preview geschreven heeft. Het is geschreven vanaf zijn oogpunt als iemand die dus eigenlijk voor de eerste keer met deze uitbreiding in aanraking komt zonder echte voorkennis.

Veel leesplezier!

| Klik hier om de preview te lezen |

13 gedachtes over “SN Preview: De Sims 3 Beestenbende”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>