Hoe krijg ik de dierenwinkel van De Sims 3 Beestenbende Limited Editie?

Bij de Limited Editie van De Sims 3 Beestenbende zit een speciale dierenwinkel. De officiële Amerikaanse Sims 3 site heeft even uitgelegd wat je moet doen om deze speciale dierenwinkel te krijgen. De uitleg lijkt mij wel duidelijk dus er zal niet echt een complete vertaling van nodig zijn.

Je moet in ieder geval eerst je spel installeren, dan registeren op de officiële De Sims 3 site (onder Mijn Pagina en dan Mijn Account > Een game registreren). De dierenwinkel zal dan op De Sims 3 Store staan onder Mijn Account en dan onder de knop ‘Aankopen tot nu toe’. Het kan enkele minuten duren voor het item na installatie / registratie onder ‘Aankopen tot nu toe’ te zien zal zijn. Dan hoef je het voorwerp alleen nog maar te installeren.

Thank you for purchasing The Sims 3 Pets Expansion pack for The Sims 3. We know that you want to play your game as soon as possible to enjoy life with pets but we wanted to give you some additional information on how to get your exclusive Pet Store.

 • Install your The Sims 3 game first!
 • Register with your game with The Sims 3 Community – Go to www.thesims3.com/register in your browser or click the “Sign Up Now” button on the Game Launcher if you haven’t already registered. If you have already registered with The Sims 3 Community, you will still need to register your game via your “My Account” page (found on https://www.thesims3.com/myAccount.html).
 • Once you have registered your game, you’ll see a link to install the items from your Purchase History page (found under My Account on store.thesims3.com). The pop up link will not make any mention of the Limited Edition content, but rest assure it will show up in your Purchase History page. You do not need to take any further action to obtain your exclusive items.
 • Locate the item on your Purchase History page and click install**. This will launch the game and install your item.

**It may take up to 5 minutes for the item to appear on your Purchase History page.

Ik heb toch maar even EA Benelux gemaild om te vragen of zij misschien nog met een vertaling komen. Lijkt me misschien toch wel handig? We willen allemaal straks snel De Sims 3 Beestenbende kunnen spelen mét de dierenwinkel in het spel.

Inmiddels hebben we gehoord dat EA Benelux met een vertaling komt.

44 reacties

 1. Aan een vertaling wordt op dit moment gewerkt door EA Benelux: handig als die er dus komt.

  Maar op EA kantoor is er een roedel honden en een nest katten ontsnapt, en er staat een paard in de gang daar dus even geduld ROFL

 2. Ik wil het spel kopen pfff 😛
  Heb al gebelt naar een paar winkels maar ze hebben nog geen bericht gehad dat ze het spel mogen verkopen :S dus hopen dat ik vandaag een smsje krijg van een winkel dan ga ik het spel gelijk kopen hahah 😛
  Zo verslaafd hahaha

 3. nee! waarom zo onhandig. Ik kan niet inloggen omdat hij mijn code niet accepteert 😥 Ik heb het al besteld. Maar voor mij heeft het dus eigenlijk ook geen zin om de LE te kopen. Waarom nou zo moeilijk doen? 🙁

 4. Ik heb niet genoeg vakjes om mijn code in te voeren. Ergens anders kan ik hem wel invoeren, maar dan kan ik alleen die mand en eetbak downloaden? Ik heb wel een limited edition

 5. Hoi, ik heb vandaag sims 3 beestenbende limited edition binnen gekregen en heb hem gelijk geregistreerd. Maar dat is nou al een kwartier geleden en heb nog steeds die speciale dierenwinkel in die aankopen ” tot nu toe ” NIET staan. Kan iemand me helpen ???

 6. ik kan niet bij mijn account komen, telkens als ik er op klik moet ik mijn wachtwoord invullen en als ik dat heb gedaan dan kom ik gewoon in de store terrecht en niet bij mijn account. dus ik kan ook mijn aankopen niet zien!

 7. Hee allemaal,
  Ik heb een hele stomme vraag..
  Ik ben mijn spel aan het instaleren en nu vraagt hij om een registratiecode..
  Normaal staat deze op het boekje maar er zit bij mij alleen een dun blaadje in en meer niet. Staat hij dit keer ergens anders off?

 8. Heb even een vraagje, heb gister de sims3 beestenbende gekocht, GEEN “Limited Edition” hoe kom ik nu aan dieren zoals honden en katten of paarden?
  wie kan mij helpen

 9. is dat de enigste manier zonder de dieren winkel die je krijgt bij Limited Edition? maar via de telefoon kan ik niet op klikken moet je dan eerst spullen kopen? voordat je dieren wilt? Hoe zit dat met paarden?

 10. Ik heb dus alles geinstalleerd, en alle regels gevolgt om de dierenwinkel te krijgen, nu had ik het gedownload en in mijn simslauncher gereset en gedownload.. maar ik kan het nergens vinden op sims zelf, bij kavels ook niet.. iemand een idee waar de dierenwinkel in het spel staat?

 11. Als je de dierenwinkel hebt gedownload en geïnstalleerd dan start je je spel op en ga je naar ‘stad bewerken’. Daar staat de dierenwinkel bij als kavel. In Appaloosa Plains is er in het centrum een lege kavel met de bestemming ‘openbaar’, deze heeft de precieze afmetingen van de winkel. Ik hoop dat jullie het zo kunnen vinden 😉

 12. ik moest om veiligheid redenen opnieuw mijn wachtwoord invullen aleen ik tik het in en ga ik weer naar de store het gaat echt de hele tijd als ik daar heen wil gaan!!! ik heb het spel al eerder gereserveerd en ik zoek nu naar die shop! maar lukt niet ! kan je het aleen als je eht op die dag heb gereserveerd oja! IK HEB DE SIMS 3 LIMITED EDITION! hij stond gewoon in de winkel de sims 3 limited edition mischien hadden ze nog over? plzz help me!

 13. ik heb de code gedaan er staat dat de dierenwinkel geinstaleerd is maar nog steeds heb ik hem niet gevonden waar staat hij ik kan hem echt niet vinden

 14. ook ik heb de limited edition.
  ik heb de dierenwinkel gedownload, op de manier zoals het moet, maar hij is nergens te vinden.
  niet bij openbare kavels, huizen (je weet tenslotte maar nooit!) maar nee, nergens staat de dierenwinkel.
  wel kan ik gewoon de dierenkassa vinden.
  ik heb hem toen maar weer verwijdert en opnieuw geinstalleerd, maar nog is hij onvindbaar.
  ik heb meer dingen gedownload uit de sims store, en die zijn wel gewoon te vinden.
  kan iemand me helpen?? wat zou het probleem kunnen zijn?

 15. IK heb ook de limited edition en ik heb de dieren winkel al, maar ik heb mijn spel bij origin besteld, en ze zijden dat je ook dierenpakjes voor de mensen kreeg, maar hoe?

 16. Hallo,
  Wanneer je op code verzilveren klikt heb je 4 hokjes waarin je elk 4 tekens kan typen. (16 tekens)
  Welke code moet je hierin typen? (Het serienummer gaat niet want dit bestaat uit 20 tekens)

  Ik heb al overal gezocht maar vind nergens het antwoord en blijkbaar zijn er nog mensen met dit probleem.
  Kan iemand mij helpen?

 17. ik heb toen ik hem gekocht had, eerst mijn spel moeten registreren en kreeg van EA in mijn account de dierenwinkel als bonus download, net als alle andere spullen: de kleding en huisdierenspullen. De 16 teken code zit dus niet in het fysieke hoesje maar word na spelregistratie zichtbaar als bonus/registratie download in je EA account.

 18. Ik kan mijn game niet registeren omdat hij zo genaamd niet goed is ofzo ofdat een andere eigenaar hem al heeft gebruikt maar dat is helemaal niet waar want ik heb hem zelf in de winkel gekocht nu kan ik dus die dierenwinkel niet krijgen wat moet ik nu doen ik type de code wel goed in

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *