Korte nieuwtjes over De Sims 3 Beestenbende

Problemen met Custom Content

Verschillende fansites melden dat er in De Sims 3 Beestenbende problemen zijn met de Custom Content van fansites. Er is, net als bij eerdere uitbreidingen, door De Sims Studio weer aan de codes gesleuteld waardoor een flink aantal spullen die fansites hebben gemaakt niet meer werken.

Iedere fansites is zelf verantwoordelijk voor het updaten voor hun spullen zodat ze werken in De Sims 3 Beestenbende, dus als je Custom Content downloads niet goed meer werken zul je waarschijnlijk die spullen weer opnieuw moeten downloaden. Het is verder niet bekend hoeveel Custom Content niet meer werkt, er is een grote kans dat de spullen die jij hebt gewoon nog wel werken.

No more memories Mod geupdate

Mod The Sims heeft hun No more memories Mod geupdate voor patch 1.26. Met deze mod kun je die vervelende herinneringen deels uitzetten of ervoor zorgen dat je ‘herinneringen boek’ niet meer zo snel vol is. Lees goed de informatie op Mod the Sims, installatie en gebruik van Mods is altijd op eigen risico.

No Mosaic voor De Sims 3 Beestenbende

Ook heeft Mod the Sims de No Mosaic mod geupdate, met dank aan yannick voor de tip. Ook voor deze mod, om die censuur blokjes weg te halen, geldt: downloaden en installeren is op eigen risico.

11 reacties

 1. Neeen 😐
  Waarschijnlijk doen juist mijn lievelingsdownloads het straks niet meer waarvan ik niet weet waar ze vandaan komen ^^

  1. Bij eerder uitbreidingen waren er ook berichten dat veel CC niet meer werkte. Uiteindelijk bleek het erg mee te vallen. Bij alle Sims Nieuws downloads bijvoorbeeld waren er geen problemen.

   Dus maar even afwachten hoe het in jouw spel straks zit met CC.

   😉

 2. Ik heb de sims 3 beestenbende geinstaleerd maar mijn huisdieren zien er heel erg misformt uit weet iemand wat ik hieraan kan doen???

 3. wat is de regitratiecode van sims 3 beestenbende? want heb dat spel net gedownload maar heb die code niet, kan iemand die ff sturen?

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *