De Sims 3 Beestenbende: Iams Dieren start pakket

Naast de registratie beloningen voor De Sims 3 Beestenbende, zie ook dit bericht op onze site, kun je ook gratis een De Sims 3 Beestenbende Iams Dieren start pakket downloaden.

Sla met je huisdier vandaag nog de juiste weg in!

Ben je dol op huisdieren? Ja? Nou, wij ook! En dat geldt ook voor onze vrienden van Iams! Daarom hebben we dit geweldige starterpakket voor jou en je nieuwe huisdier ontworpen, zodat jullie er samen van kunnen genieten! Laat zien hoeveel je van je huisdieren houdt en geef hen een eigen hondenhok, voederbak, ergonomisch dierenbed, kauwspeeltje en dierenvoer van Iams. Je kunt nu zelfs je eigen dierenartscertificaat in huis halen!
Bij Iams vinden we het belangrijk dat je huisdier zich goed voelt van binnen en van buiten! Zorg dat je huisdier gezond en sterk wordt met Iams! Je vindt het juiste product voor je huisdier via Iams.com!

| De Sims 3 Store: Dieren start pakket |

7 reacties

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *