Hoe krijg je de Sims 3 Beestenbende Limited Editie spullen in je spel?

Gisteren konden we al melden dat er op de officiële Amerikaanse De Sims 3 site een post was verschenen over hoe je de dierenwinkel, die exclusief bij De Sims 3 Beestenbende Limited Editie zit, in je spel krijgt. EA Benelux heeft inmiddels een vertaling online gezet:

Heb jij de Limited editie van de Sims 3: Beestenbende gekocht? Dan wil je natuurlijk weten hoe je deze in je spel kan krijgen. Hieronder een stap voor stap uitleg over hoe je ze kan downloaden.

Zo krijg je het EXCLUSIEVE item:

 • 1. Installeer eerst het spel De Sims 3!
 • 2. Registreer het spel bij de community van De Sims 3. Ga naar www.thesims3.com/register in je browser of klik op de knop ‘Nu aanmelden’ in het opstartprogramma van het spel als je jezelf nog niet hebt geregistreerd. Als je jezelf al hebt geregistreerd bij de community van De Sims 3, moet je het spel nog steeds registreren via de pagina “Mijn account” (te vinden op https://www.thesims3.com/myAccount.html).
 • 3. Zodra je het spel hebt geregistreerd, zie je een link waarmee je de items kunt installeren vanaf de pagina met aankoopgeschiedenis (te vinden op store.thesims3.com). Je hoeft geen verdere actie te ondernemen om de exclusieve items te ontvangen.
 • 4. Zoek het item op de pagina met aankoopgeschiedenis en klik op Installeren.** Hiermee start je het spel en installeer je het item.

**Het kan 5 minuten duren voordat het item verschijnt op de pagina met aankoopgeschiedenis.

17 reacties

  1. Je moet eerst je game registreren op de officiële sims 3 site. Dus naar je eigen profiel op de site gaan en dan staat er ergens ‘game registreren’. Dan krijg je als het goed is van die vakjes waar je de registratiecode in moet vullen (is hetzelfde als de code die je gebruikt bij het installeren) Als je dat hebt gedaan komt er als het goed is het icoontje van de sims 3 beestenbende te staan (dat ding met de plumbob en de dierenpoot op de achtergrond)

   Als dat is gelukt ga je naar de store. In de store staat aan de linkerkant ‘Aankopen tot nu toe’ dit zijn alle spullen die je ooit gekocht of gedownload hebt. Als het goed is moet de dierenwinkel daar tussen staan. Dan kun je klikken op (opnieuw) downloaden.

   Het downloaden gaat via de sims 3 launcher (het opstartschermpje waar je ook je updates door krijgt) Als hij het gedownload heeft staat hij in de launcher onder downloads.

   Dan moet je hem aanvinken en dan staat er vlak boven je gedownloade voorwerpen ‘installeren’ Dat klik je aan en dan krijg je nog een ander schermpje. Dit is een scherpje met een plumbob in het midden en blauw/groen op de achtergrond. Onderin dit schermpje staat een laadbalkje dat helemaal groen moet worden. Als hij helemaal geladen is verandert het scherm. Hij wordt helemaal blauw en er staat een lijstje van de voorwerpen die hij wil installeren. Nog even wachten, totdat hij zegt dat hij klaar is (komt onderaan het lijstje te staan) dan kun je die wegklikken en heb je als het goed is de dierenwinkel in je spel!

   Sorry als het te uitgebreid is, maar ik weet niet wat je al eerder hebt gedaan en wat niet en zo kun je alles tenminste herkennen. Ik hoop dat je er wat aan hebt!

 1. ik kom niet eens bij mijn eigen account!
  steeds als ik op store klik en dan op account moet ik mijn wachtwoord noch een keer invoeren. en dan doe ik dat(goed natuurlijk) en dan word ik automatisch naar store homepage gelinkt! weet iemand wat ik kan doen om toch bij mijn account binnen te komen?

 2. Ik heb ook net de gewone versie gekocht,
  en bij mijn aankopen staat er ook de dierenwinkel!
  Jeej! Maar ik ben nu niet thuis,
  ik ging gewoon me game al ‘ns registreren,
  dus heb nog niet kunnen spelen.

 3. Als ik hem wil instaleren zegt hij dat ik eerst sims 3 tm moet instaleren maar moet je die ook kopen ofzow? of is dat die site waar jullie het over hebben.. welke site is de officiele sims 3 site?

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *