Nieuwe poll: met welk dier ga jij als eerste spelen in De Sims 3 Beestenbende?

We hebben vandaag een nieuwe poll voor jullie nu De Sims 3 Beestenbende in de winkels ligt: met welk bestuurbaar dier ga jij als eerste spelen in De Sims 3 Beestenbende?

De uitslag van onze ‘De Sims 3 Beestenbende komt al snel, ben jij ook zo zenuwachtig?‘ poll vind je in ons polls archief. Iedereen bedankt voor het stemmen!

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Poll's

12 reacties

  1. Ja kan een puppy/kitten/veulen zijn en je kunt de naam veranderen, ze hebben echter al wel een aantal eigenschappen 😉
   Verder kun je met behulp van de spiegel de vacht en halsband aanpassen ^^

 1. Ik heb een eenhoorn gezien!!!!!
  het was nacht, en ik keek even naar de lucht, en ik een zag een lichtvlek. ik ging kijk en ergens bij een vijver was een eenhoorn, het licht kwam er vanaf!
  joepie!! ze zijn echt heel mooi!

 2. ik ben al bezig met een hond gisteren al ze zijden in dat vorige nieuwsbericht dat sommige problemen hadden met het spel maar net zoals altijd heb ik weer geen problemen gehad gelukkig maar! ben nu bezig met een hond, een jongetje en een mooi groot huis 😛

 3. nope ook nergens last van 😉 heb wel eerst mijn mods mapje verwijderd en later weer terug gezet. Mijn spel is zelfs sneller.

 4. Ik ging natuurlijk eerst de paarden uitproberen, en daarna met mijn kat jagen. Nu ben ik aan het kijken wat de honden allemaal kunnen etc.

 5. Zou leuk zijn als ze ook zoiets hadden van als je dit uitbreidingspakket koopt, dan komt dit erbij bij het andere uitbreidingspakket. Ik wil kamelen in Egypte en panda’s in China:p

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *