Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Store

Nieuwe spullen op De Sims 3 Store

Scherpere Sim Superslaper

Zuurstofbars en krachtlunches zijn helemaal uit: het nieuwste van het nieuwste is dutten in stijl! De Scherpere Sim Superslaper is speciaal ontworpen voor de krachtdutter. Met een superieure geluidsinstallatie die zachte geluiden voortbrengt waarop het hele lichaam van je Sim tot rust komt met behulp van lage frequentietrillingen die je geest door verschillende ontsnappingsniveau leidt, kan je Sim met de Scherpere Sim Superslaper binnen relatief korte tijd een hoog niveau van ontspanning en rust bereiken. Verwen je Sim vandaag nog met deze spiksplinternieuwe Superslaper, afkomstig van je vrienden bij de Scherpere Sim!

1 item voor 400 Simpoints.

Toekomstige Slaapkamer

In de Scherpere Sim Superslaper zullen je Sims gegarandeerd in slechts vier uur weer volledig opgeladen worden.! Bovendien haal je met de Toekomstige Slaapkamercollectie ook de prachtigste meubelstukken in huis. De toekomst is hier, dus zorg dat die er rooskleurig voor je uitziet!

10 items voor 1000 Simpoints.

2 gedachtes over “Nieuwe spullen op De Sims 3 Store”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>