Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Beestenbende en Site Nieuws

Sims Nieuws Live Stream: AnsjJ2 speelt De Sims 3 Beestenbende

De live – stream is weer verwijderd, maar jullie kunnen de stream nu ook terug kijken.

Het is weer eens zover: we hebben weer een live stream voor jullie vanavond: dit keer speelt AnsjJ2 De Sims 3 Beestenbende.

Aan de live stream zit ook een chat gekoppeld, dus als je nog vragen hebt dan kun je die aan AnsjJ2 stellen. Maar ook als je gewoon even zin hebt om met andere bezoekers en leden van Sims Nieuws te babbelen ben je van harte welkom.

Tot hoe laat AnsjJ2 De Sims 3 Beestenbende gaat streamen weten we nog niet: we zien het allemaal wel.

19 gedachtes over “Sims Nieuws Live Stream: AnsjJ2 speelt De Sims 3 Beestenbende”

 1. meestersim

  Het was echt leuk! Een hele chat conversatie (die natuurlijk nergens over ging, haha.)

  Ik heb sinds kort mijn livestream maar weer eens opepakt en ga het vanavond rond 20:00 wellicht uitzenden. Dus, als jullie het leuk lijkt: http://www.livestream.com/thesimswins .

  Al met al was dit een geweldig leuke chat maar bovenal een leuke stream, waar Ansj kattengeluiden ging nadoen en Nyan cat op ging zetten… šŸ˜›

   1. meestersim

    Sims? šŸ˜›

    jullie zeggen wat in de chat en ik voer het uit. Wil je een groen paard, dan doe ik dat. Wil je een blauw paard, dan doe ik dat. Als iemand daarvoor heeft gezegd dat hij een groen paard wou en degene daarna een blauwe, dan doe ik dat niet of ik maak een nieuw paard.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>