PC Only review van De Sims 3 Beestenbende voor PC/Mac

PC Only heeft een Nederlandstalige review online gezet van De Sims 3 Beestenbende voor PC en Mac. Het spel wordt goed beoordeeld en krijgt uiteindelijk een 9 uit 10.

The Sims 3: Pets is dé uitbreiding om jouw leven te spiegelen aan het leven van je Sims. Nu kunnen ook Sims op pad gaan met hun hond, katten plagen of door het dorp galopperen met hun paard. Zeer tof is dat je nu voor het eerst ook de controle kunt nemen over je huisdieren en dus zelf beslissen wat ze doen. In het verleden werd dit gedaan door de AI en kon je ze eigenlijk enkel maar voederen en met ze spelen. Wat ook een leuke toevoeging is zijn de paarden. Dankzij de open wereld van The Sims 3 is het mogelijk om paard te rijden, deze te trainen en mee te doen aan wedstrijden. Wie zelfs goed zoekt, vindt misschien wel de eenhoorn!

Een andere leuke feature zijn de eigenschappen en karakteristieken van je huisdieren. Elk huisdier zal hierdoor anders reageren op situaties waardoor zelden 2 huisdieren in een huishouden hetzelfde zijn. Het enige kritiekpunt, dat ik ook bij de preview aanhaalde, is de moeilijkheid bij grote huishoudens. Spelen met 8 Sims en 2 huisdieren is gewoon niet gezellig. Je verliest algauw het overzicht, en dit speelt enkel maar in het nadeel van je huishouden. Niettemin is The Sims 3: Pets een geslaagde uitbreiding die je zeker in huis moet halen.

| PC Only: De Sims 3 Beestenbende review |

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

10 reacties

  1. haat het als er geen konijnen bij zijn, ze komen nergens voor, het zijn toch ook dieren of niet, ik heb er een en hij noemt Snibbel. xD

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *