Problemen met opstarten De Sims 3 Beestenbende via de Launcher?

Naast de grafische problemen die een aantal van onze bezoekers melden, hebben sommige Sims fans ook problemen met het opstarten van De Sims 3 Beestenbende via de Sims 3 Launcher / Opstarter.

Een oplossing daarvoor kan zijn om je internet uit te zetten als je het spel via de Launcher / Opstarter gaat opstarten. Als De Sims 3 Beestenbende dan eenmaal draait kun je je internet gewoon weer aan zetten.

Een andere mogelijkheid is natuurlijk om de Launcher helemaal niet te gebruiken en het spel op te starten via Program Files > Electronic Arts > De Sims 3 Beestenbende > Game > Bin en dan dubbelklikken op TS3EP05 (toepassing).

Hopelijk helpen deze tips een aantal mensen die De Sims 3 Beestenbende nu niet kunnen spelen.

Er is tot nu toe nog geen 1 uitbreiding voor De Sims 3 geweest die later niet gepatched is. De vraag is alleen wanneer er een patch voor De Sims 3 Beestenbende komt voor de problemen die een aantal Simmers met het spel hebben.

14 reacties

  1. Ik heb geen problemen maar heb TS3EP05 (toepassing) sinds Beestenbende nu naar desktop gekopieerd en start het spel zo op.

   De Lancher / Opstarter levert wel vaker problemen op bij mij dus vandaar dat ik die ook niet meer gebruik.

 1. Mijn sims start bij beide niet, niet via de launcher of via ”mijn computer”..
  dan komt er dit te staan:

  Er is een fout opgetreden tijdens het opstarten. Bekijk het logboek voor meer details.

 2. ik weet niet waarom maar ik kan niks.
  ik druk op het plaatje maar hij doet niks.
  het liefs zou ik nu terug naar de winkel brengen.
  kan een van jullie me helpen met dit probleem.
  help me.

 3. Hallo ik heb originele SIMS 3 beestenbende gekocht voor mijn zoontje, hij installeert het spel, en vervolgens start ik op en dan zegt PC dat ik SIMS bovennatuurlijk (deze uitbreiding heb ik als laatste geïnstalleerd) in de disclezer moet stoppen. Ik heb het spel nu vier keer verwijderd en weer geinstalleerd, en zelfs als ik via program files opstart, kom ik bij de uitbreiding bovennatuurlijk en start niet beestenbende op????

 4. Ik heb De sims 3 beestebende maar als ik op huishouden creëren klik doet die het niet zo kan ik geen nieuw spel aanmaken help! wat moet ik doen!?

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *