Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Poll's

Nieuwe poll: Ik heb De Sims 3 Beestenbende en geef het een …

De Sims 3 Beestenbende ligt nu 10 dagen in de winkels en we zijn benieuwd welk rapportcijfer jij deze 5e uitbreiding voor De Sims 3 geeft.

De uitslag van onze ‘Met welk bestuurbaar dier ga jij als eerste spelen in De Sims 3 Beestenbende?‘ poll vind je in ons polls archief. Iedereen bedankt voor het stemmen!

8 gedachtes over “Nieuwe poll: Ik heb De Sims 3 Beestenbende en geef het een …”

  1. Vlindertjegeel

    Voor beestenbende alles zo goed als prima ,was te doen .Maar nu niet meer , dus laptop valt wel mee.
    Kan helaas bij een laptop niets veranderen ( nieuwe kaart ofzo ) en moet het er mee doen …

  2. Hikari-desu

    ik heb een 9-10 gegeven. Een erg geslaagde uitbreiding vind ik zelf. 😉 Ik heb al aardig wat ermee gespeeld en ik heb mog lang niet alles ontdekt. Bovendien krijg je veel extra’s bij het spel, dus het geld is het dubbel en dwars waard. Ik heb geen last van bugs, enkel dat het spel erg traag is nu. Maar ik neem aan dat EA daar wat aan gaat doen voor de volgende patch. 😉

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>