Uitdaging van de maand oktober 2011: stemtopic

Nina organiseert elke maand een Uitdaging van de Maand voor onze forumleden. De opdrachten zullen erg verschillend zijn, van een huis bouwen, ingame screens maken, een Sim creëren en zo zijn er wel meer ideeën voor maandelijkse uitdagingen. Dus er is voor iedereen altijd wel wat leuks bij!

Deze maand was het de bedoeling dat jullie een dier maakten in Create a Pet (CAP) die er zo grappig of gek mogelijk uit zag. Hieronder staan alle inzendingen (klik op de naam voor meer foto’s), jullie mogen weer stemmen op je favoriete inzending! De winnaar krijgt een mooie banner voor in zijn of haar onderschrift. Stemmen kan tot dinsdag 1 november 15:00 uur

| Uitdaging van de maand oktober 2011: Stemmen |

Dinsdag 1 november komt de nieuwe Uitdaging van de Maand online.