Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Store

Problemen met De Sims 3 Store

Al sinds vanochtend zijn er op Twitter en elders meldingen van problemen met de officiële De Sims 3 Store.

Als je namelijk inlogt, om bijvoorbeeld je Aankoop Geschiedenis te bekijken, Sim Points te kopen of om de dierenwinkel van De Sims 3 Beestenbende op te halen, spring je na inloggen weer terug naar De Sims 3 Store en ga je niet naar Mijn Account.

Het Amerikaanse team zal inmiddels al wel op de hoogte zijn van de problemen en hopelijk zijn die snel opgelost. Maar het is vandaag Halloween dus of deze bug vandaag al opgelost zal worden is de grote vraag.

[UPDATE] Op Twitter wordt gemeld dat de Ingame Store wel werkt.

4 gedachtes over “Problemen met De Sims 3 Store”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>