Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Beestenbende en De Sims 3 Reviews

De Sims 3 Beestenbende review op Sims Adventures

Door deze uitbreiding is er weer leven in de Sims 3 gekomen, ik miste het echt! Dieren horen er nu éénmaal bij voor mij. EA heeft zich overtroffen door de wilde dieren en de toevoeging van paarden. De details zijn vele malen mooier dan wat we kennen van De Sims 2 Huisdieren, dat alle dieren een eigen karakter hebben net als de Sims hebben, maakt het spel erg wendbaar, je spel kan alle kanten op.

| Sims Adventures: De Sims 3 Beestenbende – Review |

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>