Je kunt gewoon niet zonder!

Video

De Sims 3 Beestenbende: video review van Curtis Paradis

https://youtu.be/ABT1N7gXXHM

6 gedachtes over “De Sims 3 Beestenbende: video review van Curtis Paradis”

  1. Mich.....

    En hij is nog gemeen ook! Hij stond voor het huis van mn Sims en het was inmiddels al laat. Een van mn Sims ging een ijsje kopen, maar omdat hij nog een tiener was en de ijswagen niet op het kavel stond, heeft ie nu huisarrest -.-‘

  2. ricardo

    heel meschien kan je hem weg jagen met een hond je weet wel dat zie je vaak in films ook maar ik weet het niet zeker want heb die uitbreiding NOG niet en als je het echt iritant vind dan typ je toch gewoon moveobjects on in en verwijder je hem simpel alleen ik weet niet of ie dan nog wel komt nouja wat hij zegt ja miss zit er wel 1 betekenis achter of je moet gewoon ijsje kopen en dan gaat ie weg

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *