Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Wedstrijden

De uitdaging van de maand – november 2011

Nina organiseert elke maand een Uitdaging van de Maand voor onze forumleden. De opdrachten zullen erg verschillend zijn, van een huis bouwen, ingame screens maken, een Sim creëren en zo zijn er wel meer ideeën voor maandelijkse uitdagingen. Dus er is voor iedereen altijd wel wat leuks bij!

Aangezien er heel veel leuke, mooie, droevige en spannende dagboeken hier zijn, is het de bedoeling dat je van je eigen dagboek je favoriete screen kiest en deze hier in het topic plaatst. Er zijn wel wat regeltjes aan verbonden die je op ons forum vind.

Ik hoop dat jullie allemaal een screen, jullie hebben de tijd tot zondag 27 november! Daarna kan iedereen weer stemmen op zijn/haar favoriete screen.

| Uitdaging van de maand november 2011 |

De winnaars van eerdere Uitdagingen van de Maand vind je in dit topic op ons forum.