Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Store

De Sims 3 Store: nieuwe sets (1 set gratis) en premiummateriaal

Cadeautjestijd!
Wie houdt er niet van een verrassing tijdens de feestdagen? Geniet van deze speciale cadeautjes, die allemaal voor jou zijn!
6 items en gratis

Keizerlijke Zen Slaapkamer
Deze Japanse slaapkamerset biedt je alle luxe, zonder afbreuk te doen aan de eenvoud en Zen.
10 items voor 550 Simpoints

Alledaagse Kinderen-collectie
Kinderen blijven kinderen. Zorg dat ze blij zijn en er tegelijkertijd goed uitzien met deze collectie hippe kinderspullen!
17 items voor 1200 Simpoints

Atomisch Tijdperk in de Woon- en Eetkamer
Met deze collectie, die geïnspireerd is op het atoomtijdperk, ga je even terug in de tijd.
21 items voor 1700 Simpoints

Combinatieset november 2011
Haal met één klik alle nieuwe spullen voor november binnen! Deze verzameling bevat spullen met als thema Atomisch Tijdperk in de Woon- en Eetkamer, Alledaagse Kinderen, Keizerlijke Zen Slaapkamer en Cadeautjestijd!
54 items voor 2800 Simpoints

Automatisch Dierenvoerapparaat van AutoNjam (Premiummateriaal)
Hebben je Sims het zo druk met hun werk of de kinderen, dat de huisdieren soms vergeten worden? Nou, dan hebben we wel wat voor je. Laat dit Automatische Dierenvoerapparaat al het werk doen, zodat je Sims meer tijd hebben voor leuke dingen met hun huisdieren.
1 item voor 450 Simpoints

In de ‘Klik hier om verder te lezen….‘ vind je een video van SimsVIP over het Automatisch Dierenvoerapparaat van AutoNjam.

15 gedachtes over “De Sims 3 Store: nieuwe sets (1 set gratis) en premiummateriaal”

 1. Nefje

  Er zitten leuke dingen tussen voor het huis van je Sims. 🙂
  Dat dierenvoerapparaat lijkt me wel weer praktisch (en doet mij aan Dierenverhalen denken) hoewel er natuurlijk ook de levenslange beloning bodemloze voerbak is. 😛 Maar wel leuk dat ze er weer een nieuw aquarium in hebben gestopt voor de mensen die Luxe accessoires niet hebben. Moet er eigenlijk nog steeds één kopen. 😛

 2. Mikese

  Ik vind er eerlijk gezegd geen enkele leuke set tussen zitten. De enige die nog een beetje kans maakt is die slaapkamerset. Wel leuke decoraties. 🙂

  En 4,50 voor 1 zo’n meubel vind ik ook gekkenwerk. Het word tijd dat EA met beide benen op de grond komt..

  1. Kira

   haha IK ga me dr niet meer druk om maken. WEL moet ik vreselijk lachen om de (onderhand woekerprijzen) die EA er voor vraagt, en nog zeuren dat ze niet genoeg verdienen aan die extra sims troepjes. en nog harder om de mensen die (omdat ze werkelijk alles moeten hebben) er aan zo’n digitaal flauwekulletje ook nog 4,50 voor gaan betalen ook 🙂

 3. x_beestenbendee

  Die kinderkleding is zoo leeuuk ben alleen wel blut 🙁 dus dan word het maar die gratis set die is trouwens ook wel leuk en @Cindy ja dat dacht ik ook al en ik hoop het ook heel erg natuurlijk maar er komen steeds meer hints die verwijzen naar seizoenen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>