Fokgames review van De Sims 3 Beestenbende

Er zijn al heel wat reviews van De Sims 3 Beestenbende online gekomen en veel daarvan hebben we ook hier op Sims Nieuws al gemeld. Dit keer hebben we voor jullie weer een Nederlandstalige review gevonden, dit keer op Fokgames.

Het enige wat ik eigenlijk kan concluderen is dat je echt weer even zoet bent met deze uitbreiding. Zeker als dierenliefhebber is dit een ontzettend leuke uitbreiding aan je Sims-imperium. Echte nadelen heb ik niet kunnen vinden, afgezien van gebruikelijke bugjes die meestal met uitbreidingspakketten meekomen. EA komt ongetwijfeld snel met een patch om wat kleine dingetjes te fixen. Absoluut positief ben ik over de paarden en de mogelijkheid om dieren zelf te besturen. Het leukste uitbreidingspakket tot nu toe wat mij betreft!

| Fokgames: De Sims 3: Beestenbende |

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *