De Sims 3 Beestenbende: eenhoorn tips & tricks op Sim Universe

Onze collega’s van Sim Universe hebben wat handige tips & tricks online gezet over de eenhoorn uit De Sims 3 Beestenbende.

Je kan dus zelf bepalen wat voor soort eenhoorn hij wordt; gaat hij flora & fauna vervloeken en brandjes stichten, wordt hij juist een braaf paard of doet hij zowel goede als slechte acties? Het staat niet vast of een eenhoorn goed of slecht zou zijn, dat is net hoe jij wil spelen.

Er waren eerst geruchten dat een eenhoorn al helemaal goed of slecht zou zijn en dat dit met de kleur ook te maken zou hebben. Dit is echter niet zo; het maakt niet uit of de eenhoorn wit, zwart of grijs is.

| Sim Universe: Eenhoorns |

35 reacties

 1. Je moet: testingcheatsenabled true invoeren en als je dan een eenhoorn ziet op shift drukken, en dan op ‘voeg toe aan familie’ drukken. dat is een makkelijker manier.

  1. @bartmans7 zijn je behoeften statisch of niet? zorg dat ze niet statisch zijn en dan komt de magie zelf terug.

 2. De eenhoorn zegt steeds dat ik moet bewijzen dat ik vn elk dier hou ik ben met elk dier beste vrienden 1hond 1kat en 1paar en de eenhoorn zelf en de eenhoorn blijft zeggen dat ik van allewezens moet houden in snap niet meer wat ik moet doen help ! 🙁

 3. ook al gevonden xD maar op deze krijg ik geen antwoord… dit is al de tweede keer dat mijn sim stil blijft staan en egt helemaal nik wil doen, nu doet me eenhoorn het ook al! wat moet ik doen?!! plz help! me vorige was ook dood gegaan

 4. heb ook een keer gehad dat een sim nergens naar toe kon lopen! het leek wel alsof ze vastzat in de grond. toen heb ik haar uit mijn huishouden gezet en er toen weer in en toen deed alles het weer.

 5. als je sim vast komt te staan moet je intypen: ResetSim voornaam achternaam en dan gaat je weer terug naar je huis en beweegt ie weer

 6. hoe kan je een eenhoorn vinden of zien ik wil er zo graag een maar ik zie er maar geen!(ik heb het spel al een half jaar!) Help! 🙁

  1. Midden in de nacht van volgens mij 8 uur tot ergens in de ochtend zoeken naar een soort lichtstralen, daar is dan een eenhoorn word bevriend met hem en als je bevriend bent met alle diersoorten wilt hij in je huishouden

 7. je kan ook naar plantum simmers gaan en dan als je op de zoek balk eenhoorn indrukt en als je er bent druk je op downloaden en dan op uitvoeren en dan ga je naar de opstart
  pagina van sims 3 beestenbenden dan ga je naar downloaden
  dan naar huisdieren dan op instaliren drukken en als je aan het creeeren bent dan ga je naar paarden dan druk je op de sims die al hemaal kant en klaar zijn en dan zit de eenhoorn er ook bij en als je daar op drukt en op ok dan kan je je enhoorn creeeren ik hoop dat jullie hier wat aan hebben Groetjes van Charlotte

 8. Ik kan mn eennhoorns gwn in familie creeëren maken. Heel simpel. Gwn zadel aanpassen, in depot voegen, en een familie met een eenhoorn maken. ;D zoooo simpel.

 9. je moet TestingCheatsEnabled true intypen en als je de eenhoorn ziet op shift drukken en ingedrukt houden en dan met ingedrukte shift op de eenhoorn klikken

 10. Op SimsNieuws is nog geen eenhoorngids. Ik heb het gecheckt. Als het zelf wil checken, klik 1 op De Sims 3 en klik op handige gidsen.

 11. Ik heb een eenhoorn gezien, diezelfde dag als toen ik er van gehoord had. Beetje toepasselijk, hoor! Ik had een merrie, en mijn zus een hengst, haha, want die hebben een sikje en een rare ezels staart!!!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *