Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder SN Interview

In het zonnetje: Hikari-desu – Machinima maakster

In de Nederlandse De Sims Community lopen allemaal Simfans rond die op hun eigen manier De Sims spelen en hun liefde (of verslaving) voor de game op allerlei manieren uiten. Die diversiteit binnen de Nederlandse De Sims Community is voor ons reden om zo nu en dan een Simfan eens flink in het zonnetje te zetten.

Ons 11e Sims Nieuws interview is met Hikari-desu. Zij won afgelopen herfst maar liefst 2 prijzen op het Sims International Film Festival (SIFF): de prijs voor Best New Director en een 2e plaats in Best Music Video categorie.

Bovendien speelt ze De Sims al sinds ze 6 of 7 was; redenen genoeg dus om Hikari-desu eens te interviewen.

| Hikari-desu – Machinima maakster |

Wil je weten welke Nederlandse Simfans we nog meer in het zonnetje hebben gezet ga dan even naar onze SN’s interviews: In het zonnetje pagina.

11 gedachtes over “In het zonnetje: Hikari-desu – Machinima maakster”

  1. Leonie

    Heel leuk interview! En wat je zei over meerdere Nederlandse en Belgische machinima-makers, ik denk dat velen tegen hetzelfde probleem aanlopen als jij: het is zo onwennig en nergens vind je er goede informatie over 😉 Het geldt voor mij tenminste wel.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>